Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Κούρνης Φιλαλήθης , Βασίλης Τουκτίδης στο ψηφοδέλτιο του Παγώνη.


Η καθυστέρηση ανακοίνωσης των προσώπων που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές έχει τις επιπτώσεις της. Έτσι μετά και την χθεσινή δήλωση  του Δημήτρη Αναγνωστάκη όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του για το Δήμο Χαλκιδέων και αν δεν πάρει το χρίσμα, μιλώντας χθες το πρωί στο Ράδιο1 και στον Μάνο Παπαμακάριο. Συγκεκριμένα είπε αν συμβεί αυτό τότε θα συναποφασίσει μαζί με τους ανθρώπους που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.
Σήμερα στο ίδιο σταθμό οι κ.κ.  Κούρνης Φιλαλήθης,  Βασίλης Τουκτίδης, ο πρώτος προερχόμενος από τον συνδυασμού του σημερινού δημάρχου κ. Ζεμπίλη και ο δεύτερος από το συνδυασμό του κ. Αναγνωστάκη, δήλωσαν ότι "κατεβαίνουν" με τον συνδυασμό του κ. Χ. Παγώνη. Δηλώσεις που δείχνουν ότι και οι δύο "αιτούντες" του χρίσματος από το ΠΑΣΟΚ, προχωράνε δυναμικά και βλέπουν να είναι στο δίδυμο της δεύτερης Κυριακής
Τα γεγονότα κυλούν από μόνα τους και δείχνουν ότι στο ΠΑΣΟΚ στη Λυκόφρωνος δεν μπόρεσαν χθες να διαχειριστούν το σήμερα και να τα αποτελέσματα  και το μόνο που τους μένει είναι μήπως σήμερα μπορέσουν και διαχειρισθούν την επόμενη μέρα της 7ης Νοεμβρίου, ώστε να υπάρξει κλίμα συναίνεσης για την 14η Νοέμβρη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου