Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Κλείνουν όλα σε "λίγες ώρες"...

Σύσκεψη είχε χθες, ο πρωθυπουργός  κ. Παπανδρέου στο σπίτι του στο Καστρί, για τα οργανωτικά της ΔΕΘ και για τις εισηγήσεις του ΙΣΤΑΜΕ (σ.σ. κοινωνική πολιτική και ανάπτυξη). Γύρω του στο τραπέζι των συσκέψεων του Μεγάρου Μαξίμου βρέθηκαν ο Χ. Παμπούκης, ο Γ. Πεταλωτής, ο Ν. Αθανασάκης, η Ρ. Βάρτζελη, ο Κ. Θέος, ο Σ. Ξυνίδης.
Αυτό κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα έχουμε Διήμερο εσωτερικών διεργασιών χθες και σήμερα για τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος -πρωί και απόγευμα -προεδρεύει συσκέψεων για τον ανασχηματισμό, τις δομικές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, την 3η Σεπτέμβρη, τη ΔΕΘ και τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.
Η κατάσταση αυτή κάνει αρκετούς στο περιβάλλον του πρωθυπουργού να υποστηρίζουν πως πρέπει να αιφνιδιάσει τις ερχόμενες ημέρες, ακόμη και ώρες. «Δεν πρέπει αυτά τα θέματα να σέρνονται» λένε χαρακτηριστικά.
Η «εξίσωση» υποψηφιότητες- ανασχηματισμός βγαίνει δύσκολα, δεδομένου των αρνήσεων πολλών κυβερνητικών στελεχών να μετακινηθούν.Για αυτό, όπως γράφουμε στην επόμενη ανάρτηση πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ ο κ. Παπανδρέου δήλωσε " δεν πιέζω δεν διαπραγματεύομαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου