Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τώρα αυτό, πως το λένε;

Από τον "Σερβιτόρο της Εύβοιας" μεταξύ των άλλων διαβάζουμε ότι ο δημοτικός σύμβουλος του κ. Ζεμπίλη, κ. Φώτου δήλωσε ότι του έγινε πρόταση για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη από τον κ. Χείμαρα .
Και ο κ. Φώτου δήλωσε ότι η απάντησή του σε αυτή την περίπτωση θα εξαρτηθεί από το εάν ο υποψήφιος της Ν.Δ κ. Χειμάρας αποδεχτεί ένα πολύ σημαντικό όρο τον οποίο έθεσε.
Ο κ. Φώτου ζήτησε από τον κ. Χειμάρα να μεταφέρει την έδρα της Περιφέρειας στη Χαλκίδα ως δείγμα καλής θέλησης προς τους Ευβοείς και τότε θα μετέχει στο ψηφοδέλτιο.

Εμείς έχουμε να κάνουμε μία παρατήρηση στο κ. Φώτου, κατανοούμε το πυροτέχνημα, όσοι θέλουν σήμερα να ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά θα πρέπει οι προτάσεις τους να έχουν στόχο το αύριο και όχι το χθές. Αυτού του είδους προτάσεις δείχνουν αδυναμία έκφρασης σύγχρονου πολιτικού λόγου με όραμα και ενότητα. Το πρόβλημα μας δεν είναι αν η πρωτεύουσα της Στερεάς έρθει στην Χαλκίδα. Αυτό ήταν μια υπόθεση που χάθηκε χθες και το μόνο που μπορεί να μας διδάξει είναι πως εμείς εδώ στην Εύβοια κτίζουμε της συμμαχίες μας με τους άλλους Νομούς και πως δημιουργούμε τα λόμπι για τον Νομό, ώστε να έχουμε επιτυχία στους στόχους μας. Γιατί φοβόμαστε ότι με τέτοιες προτάσεις οι Ευβοιείς, ακόμη και σήμερα δεν έχουν στόχους για την Εύβοια και επομένως δεν συζητάμε πως θα επιτευχθούν οι στόχοι μας πολλή περισσότερο να οραματισθούμε
Δεν παλεύουμε τελειωμένες υποθέσεις αλλά καταθέτουμε προτάσεις με όραμα. Αν αυτά λέγονται από νέους ανθρώπους καλύτερα να κάτσουν σπίτι

1 σχόλιο: