Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Μία παραδοσιακή γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό στην Ερέτρια

Μία παραδοσιακή γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό, γεμάτη συγκινήσεις αλλά και την υπόσχεση ότι οι εθελοντές, ο ανθρωπιστικός «στρατός» του Συλλόγου Αγάπης και Αλληλεγγύης που δραστηριοποιείται στο Δήμο Ερέτριας θα συνεχίσει το πολυσχιδές έργο του, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 στην Αμάρυνθο.

Τόπος συγκέντρωσης, το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στην Άνω Βάθεια, που έχτισε ιδίοις δαπάνοις ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης πριν από λίγα χρόνια. Χορός, τραγούδι, εδέσματα, κρασί, όλα προσφορά από εθελοντές περιείχε η ξεχωριστή αυτή βραδιά.
Ο πρόεδρος κ. Κώστας Καλογιάννης, αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Συλλόγου που προσφέρει 2.000 μερίδες φαγητό σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. «Παρέχουμε κάθε είδους βοήθεια στους ανήμπορους συμπολίτες μας χρηματική ή σε είδος  ρουχισμό, τρόφιμα, φάρμακα ακόμα και ιατρική περίθαλψη. Δημιουργήσαμε το «Σύλλογο Αγάπης και Αλληλεγγύης» κινούμενοι από ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο. Στη σημερινή σκληρή κοινωνία δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρειάζονται έμπρακτα τη βοήθειά μας και ακριβώς αυτό κάνουμε. Βοηθάμε τους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης.
Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για το έργο του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου