Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Παραιτήθηκε η σύντροφος του Κεδίκογλου, Αδαμαντία Κόλλια

BQWzz3FCUAAjINb.jpg_largeΠαραιτήθηκε από τη θέση της η Αδαμαντία Κόλλια, σύντροφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, μετά την αποκάλυψη ότι είχε προσληφθεί ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου, δηλαδή στο γραφείου του συντρόφου της.
Η αποκάλυψη-βόμβα έγινε από το www.koutipandoras.gr το οποίο έγραψε ότι η Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος.
Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.
Η κ. Κόλλια, που σύμφωνα με κάποια φιλικά προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης «είχε απόλυτη ανάγκη τα 700 ευρώ που έπαιρνε για να είναι στο γραφείο από το πρωί μέχρι το βράδυ» εντέλει παραιτήθηκε αργά χθες, σε μία προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις.
kedikoglou_kolla_jpg
Η σχέση του Σίμου Κεδίκογλου, με την Αδαμαντία Κόλλια, έγινε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες μέσω δημοσιευμάτων κυριακάτικων εφημερίδων.
Ακόμη κι αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Κεδίκογλου να «δίνουν» στελέχη της ίδιας της κυβέρνησης ή ακόμη και του Μαξίμου, η θέση του δεν ελαφρύνεται. Κάθε άλλο. Καθώς θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός, ειδικά όταν πρόκειται για έρωτα στα χρόνια του... μνημονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου