Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τι είδαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Σκύρο….


"Συμπαιγνία πίσω από την υποψηφιότητα Χατζηγιαννάκη στη Σκύρο" καταγγέλλει το ΚΚΕ  και βλέπει να κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ αναφέρεται στην υποψηφιότητα του κ. Χατζηγιαννάκη στη Σκύρο και στη στήριξη που έλαβε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, κάνοντας λόγο για "συμπαιγνία" Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Πριν μια βδομάδα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την υποστήριξη του κόμματός του στο νυν δήμαρχο Σκύρου κ. Χατζηγιαννάκη, παρά την αντίθεση όλων σχεδόν των τοπικών στελεχών του κόμματός του.Χτες ο αρχηγός της Ν.Δ ανακοίνωσε και αυτός τη στήριξη στο συγκεκριμένο δήμαρχο, και αυτός παρά την αντίθεση τοπικών στελεχών της Ν.Δ. Σήμερα συγκεκριμένα ΜΜΕ της Αθήνας επαινούν για αυτή τους την επιλογή τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.
Αλήθεια, τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπαιγνία;
Τι θησαυρός κρύβεται στη Σκύρο των 2.500 χιλιάδων κατοίκων; Μήπως έπιασε ο πόνος τους κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά για τους κτηνοτρόφους της Σκύρου, που έχουν ακόμα απούλητα τα κρέατα και τα τυροκομικά τους; Μήπως νοιάστηκαν για την εξαθλίωση των ψαράδων του νησιού; Μήπως θα στείλουν χρήματα για το βιολογικό καθαρισμό, που αποτελεί «βούρκο» για το νησί, τους κατοίκους του και τους παραθεριστές του;
Τίποτα από όλα αυτά!
Τότε ποιος ευλόγησε τη συμπαιγνία αυτή;
Η Σκύρος είναι ένα όμορφο και μικρό νησί, αλλά τα κιλοβάτ και τα λεφτά στη Σκύρο είναι πάρα- πάρα πολλά. Η κα Μπιρμπίλη άρον - άρον υπόγραψε την έγκριση γιγάντιου αιολικού πάρκου 11 ανεμογεννητριών στο νότιο μέρος του νησιού. Το μεγαλύτερο αιολικό πάρκο στην Ελλάδα. Το ρεύμα από τη Σκύρο θα μεταφέρεται στον υποσταθμό στη Λάρυμνα και από εκεί θα μοσχοπουλιέται.
Μεγαλοκατασκευαστές, ιδιοκτήτες μεγάλων ΜΜΕ, εθνικοί εργολάβοι, μαζί με καλόγερους της Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους καταστρέφουν το νησί, για τα ληστρικά κέρδη τους. Αυτό το σχέδιο είναι η βάση της κοινής επιλογής ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. γιατί και οι δύο είναι αυθεντικοί εκπρόσωποι αυτών των διαπλεκόμενων μεγαλοσυμφερόντων. Οι Σκυριανοί ας τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει. Στο χέρι τους είναι"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου