Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πρεμιέρα και Πάμε από την Εύβοια.


 Από τη Χαλκίδα ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Νομάρχης Φθιώτιδας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Αθανάσιος Χειμάρας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, στο ξενοδοχείο "Παλίρροια", παρουσία, πρώην υπουργού νυν και πρώην  βουλευτών και δημάρχων,  στελεχών και τοπικών παραγόντων της ΝΔ κυρίως από την Βοιωτία και την Εύβοια.
Η ομιλία του κ. Χειμάρα ήταν  στα πλαίσια των πληροφοριών, που  πρώτη αναρτήσαμε χθες το απόγευμα. Μίλησε για τρεις άξονες που θα κινηθεί και τους οποίους όλα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής του πορείας εφαρμόζει. Οι άξονες αυτοί είναι
 ΑΞΟΝΑΣ πρώτος που αποτελεί και απαίτηση των καιρών.
 Διαφάνεια σε όλες τις αποφάσεις και τις επιλογές μας και ιδίως δε σ’ αυτές που σχετίζονται με τη διαχείριση των οικονομικών πόρων και τις προμήθειες.
 ΑΞΟΝΑΣ δεύτερος
Ειλικρίνεια στη συνεργασία με τους φορείς και στην επικοινωνία με τους πολίτες. Καθαρές κουβέντες, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και υπεκφυγές.
 ΑΞΟΝΑΣ τρίτος
Αποτελεσματικότητα στο έργο μας, το οποίο θα είναι προϊόν σοβαρής μελέτης και υπεύθυνου προγραμματισμού, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, και ανοιχτό διάλογο με τους κατά τόπους φορείς, αλλά και τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου