Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ανοικτή επιστολή του δημάρχου Ερέτριας Βασίλη Βελέντζα προς τους δημότες και φίλους του Δήμου Ερέτριας

Αγαπητές φίλες και φίλοι του Δήμου Ερέτριας,
διαβάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 για το Δήμο Ερέτριας, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ γιατί κάτι λιγότερο από το 50% των δημοτών που ψήφισαν στον α’ γύρο των δημοτικών  εκλογών  έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο συνδυασμό «Δημιουργική Ένωση Πολιτών»
και σε εμένα προσωπικά. Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μας στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για να ανοικοδομήσουμε το Δήμο Ερέτριας, αποτινάσσοντας κάθε τοπικιστική και κομματική διαφορά. Σας ευχαριστώ γιατί επιβραβεύσατε τις τιτάνιες προσπάθειες μας για να τακτοποιήσουμε οικονομικά και διοικητικά το Δήμο καθώς και να υλοποιήσουμε το αναπτυξιακό έργο που σχεδιάσαμε. Εσείς και εγώ, οι δημότες και ο δήμαρχος, έχουμε κοινό όραμα, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής μας, να μεταλαμπαδεύσουμε τα ιδανικά και έναν καλύτερο κόσμο, έναν ανεπτυγμένο Δήμο Ερέτριας, στα παιδιά μας.

Αυτό θα το καταφέρουμε όλοι μαζί, οι κάτοικοι της Αμαρύνθου, της Ερέτριας, της Γυμνού, της Άνω Βάθειας, της Καλλιθέας, της Σέττας. Σας απευθύνω έκκληση στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Ερέτριας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Μαΐου 2014, να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες. Η αποχή είναι ο εχθρός της Δημοκρατίας.

Σας ζητώ να στείλετε το ξεκάθαρο μήνυμα της νίκης στο συνδυασμό μας, τη «Δημιουργική Ένωση Πολιτών», που αποτελείται από ικανά και δραστήρια στελέχη, έτοιμα να σηκώσουν  τα μανίκια τους για να εργαστούν σκληρά.
Το γραφείο μου στο δημαρχείο, στην Ερέτρια και στην Αμάρυνθο, ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτό για όλους σας. Σας ευχαριστώ.

Ο δήμαρχος Ερέτριας,
Βασίλειος Βελέντζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου