Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας



Το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών στην Στερεά Ελλάδα δεν ήταν ικανοποιητικό για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ. Η προσπάθειά μας για την συσπείρωση των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων της Περιφέρειας δεν είχε την προσδοκώμενη αποδοχή. Η μελέτη του αποτελέσματος είναι χρήσιμη και αναγκαία για να εξαχθούν εκείνα τα πολιτικά συμπεράσματα  που εφόσον αξιοποιηθούν θα δώσουν πολλαπλασιαστική δυναμική στην παράταξη και θα ενισχύσουν την θεσμική της παρουσία στα πολιτικό γίγνεσθαι της Περιφέρειας.


Όπως είχαμε υπογραμμίσει οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ζήτησαν την εντολή από την κοινωνία των πολιτών για να την εκπροσωπήσουν στην «πολιτική κοινωνία» της Στερεάς Ελλάδας. Οι εντολείς μας δεν αποτελούν την πλειοψηφία, περιορίστηκαν σε μικρό ποσοστό, αλλά αυτό δεν αποδυναμώνει την υποχρέωση και το δικαίωμα να εκπροσωπήσουμε το σύνολο της στερεοελλαδίτικης κοινωνίας  στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας, την αυτονομία της και την διαμόρφωση και υλοποίηση πολιτικών προς όφελος του κόσμου της εργασίας και της παραγωγής. Ότι μας στέρησε η ψήφος των συμπολιτών μας θα το κατακτήσουμε με την ενεργή συμμετοχή μας στους περιφερειακούς και τοπικούς αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον στην Στερεά, την Εύβοια και την Σκύρο.

Τώρα ξεκινούν όλα. Ο Κώστας Χαϊνάς, οι συναγωνιστές υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, θα χαράξουμε το δρόμο, διότι τίποτε δεν «τελειώνει» με την κάλπη, αντιθέτως όλα «παίζονται» έξω από αυτήν, στην κοινωνία, στο κίνημα, στις πόλεις και τα χωριά της Στερεάς, της Εύβοιας, στην Σκύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου