Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δήλωση Μιχαήλ για τις εκλογές



Η  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες που στήριξαν και συμπορεύτηκαν με το συνδυασμό μας στη δύσκολη μάχη των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις και εκβιασμούς, τα ψεύτικα διλλήματα, τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, η ανοδική πορεία του συνδυασμού μας, δίνει δύναμη και κουράγιο να παρέμβουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, να συγκρουστούμε με κάθε τι αντιλαϊκό που θα προωθείται για μια ακόμα φορά μέσα από τους δήμους, να ανοίξουμε το δρόμο, να συμβάλουμε στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας.

  Για τον ενιαίο χαρακτήρα των τριών κάλπεων έχουμε μιλήσει ξανά. Όλες και Όλοι, με τη δυναμική που τους διακρίνει, με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα να ριχτούν στη μάχη αυτή την εβδομάδα σπίτι το σπίτι, χώρους δουλειάς και γειτονιές, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ την άλλη Κυριακή, στις ευρωεκλογές. Τόσο η κυβέρνηση Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνάμεις που υποστηρίζουν την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ, υποστηρίζουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ, η δυνάμωση των ταξικών δυνάμεων, μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στην ευρωβουλή, στο εργατικό λαϊκό κίνημα για θετικές διεργασίες που θα μας πάνε μπροστά.
  Στις «Κασσάνδρες» που το μέλημά τους είναι ο δεύτερος γύρος των τοπικών εκλογών, τη μαχητική απάντηση για τη στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης την έχουν λάβει πολύ πριν! 
Καλούμε όλες και όλους να στείλουν μήνυμα καταδίκης και στα δύο δίπολα συνδυασμών, Θωμά-Μπουραντά και Μπακογιάννη-Αποστόλου, που ο καθένας από τη μεριά του εξυπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, που κινούνται στη γραμμή της ενσωμάτωσης του λαού σε νέους μηχανισμούς που έχουν φτιαχτεί κυρίως μετά τον "Καλλικράτη", αλλά και τη στρατηγική της ΕΕ. Μη φτάσουν στην κάλπη με κριτήριο το ποιός από τους δυό ειναι το μικροτερο κακο. Να φτάσουν εκεί με κριτήριο το ποιός στηρίζει τα ταξικά τους συμφέροντα. Τους έχουμε δεί!
  Αξιοποιούμε την πείρα μας και την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε το ΚΚΕ. Το μόνο κόμμα, τη μόνη δύναμη που εκφράζει γνήσια την αντίθεση του, τη λαϊκή αντίθεση στην ΕΕ και την πολιτική της. Για να έχει ο λαός συμπαραστάτες ευρωβουλευτές, για να γίνει ένα βήμα στην αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων υπέρ της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων στο δρόμο της ανατροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου