Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο προς τον Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας



Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Νίκο Γεωργάτο και το ΔΣ αυτού, για την προσφορά προϊόντων αξίας 1000 ευρω στη Δομή Παροχής Συσσιτίου, που λειτουργεί  στα πλαίσια του προγράμματος “Κοινωνικές δομές άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων- Συνέργεια».


Ο εμπορικός Σύλλογος επιθυμώντας να ευχαριστήσει το Δήμο Χαλκιδέων και το Δήμαρχο Θ. Ζεμπίλη για την παραχώρηση του αναπλασμένου χώρου πλαζ Αστέρια στην Κάνηθο να Τα χρήματα με τα οποία αγοράστηκαν τα προϊόντα που μας προσφέρανε προέρχονται από το επιτυχημένο 4ημερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργάνωσε ο σύλλογος,  στον αναπλασμένο χώρο πλαζ Αστέρια στην Κάνηθο, κατόπιν ευγενικής παραχωρήσεως του χώρου από το Δήμο Χαλκιδέων.

Τα Συσσίτια σιτίζουν καθημερινά 155 ωφελούμενους στηριζόμενα αποκλειστικά σε εθελοντικές συνεργασίες και χορηγίες. Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας με τη χορηγία του, εξασφάλισε μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια για τη λειτουργία μας αφού όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι σε μέρες οικονομικής κρίσεως να έχεις καθημερινά γεύματα για τόσους πολλούς ωφελούμενους.

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για την αγάπη που έχουμε εισπράξει αυτούς τους 6 μήνες λειτουργίας μας αλλά θα το επαναλάβω. Μπορεί η κατσαρόλα μας να γεμίζει δύσκολα από τρόφιμα αλλά καθημερινά υπερχειλίζει από αγάπη.

Ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας και αναμένουμε αντίστοιχη βοήθεια και από άλλους συλλόγους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου