Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Νατάσσα ΦουρνάρηΟ αγώνας συνεχίζεται, η παρουσία μας θα είναι συνεχής στην κοινωνία



Η γεύση της ήττας είναι αληθώς κάπως πικρή, αλλά είναι πρόσκαιρη.Το σημαντικό για εμένα είναι πως δώσαμε έναν αγώνα με τον τρόπο που θεωρούμε πως αξίζει να δίνονται οι αγώνες, σταθεροί στα πιστεύω και στις αξίες μας, χωρίς εκπτώσεις και ανέντιμους συμβιβασμούς.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που μας εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας και σας υπόσχομαι πως δεν θα σας απογοητεύσουμε ούτε ως αντιπολίτευση στον Δήμο.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συνοδοιπόρους στην κίνηση «Ο Δήμος είσαι εσύ», στους νέους φίλους-δικούς ανθρώπους που απέκτησα σ’ αυτήν τη  διαδρομή. Χωρίς εσάς τίποτε δεν θα είχε κατορθωθεί.

Ο αγώνας συνεχίζεται, η παρουσία μας θα είναι συνεχής στην κοινωνία, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, μόνον έτσι θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί, είμαστε δυνατοί γιατί στηριζόμαστε στη συλλογικότητα.

Σε ότι αφορά στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, θεωρούμε υποχρέωσή μας τον σεβασμό στην ελεύθερη βούληση των πολιτών και υπενθυμίζουμε πως τελικός κριτής και μοναδικός συνομιλητής όλων μας είναι η ίδια η κοινωνία.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας και πιστεύουμε πως θα επιλέξουν με γνώμονα το καλό του τόπου. Γι’ αυτό, τους καλούμε να δώσουν το παρών την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζoντας κατά συνείδηση.



  Σας ευχαριστώ,
   Νατάσσα Φουρνάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου