Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Β. Καθαροσπόρης: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει Ζεμπίλη –αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα της Κυριακής

Η πολιτική ιστορία της οικογένειας Καθαροσπόρη είναι γνωστή» δήλωσε σήμερα στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM ο Βασίλης Καθαροσπόρης με αφορμή την προπαγάνδα στο πρόσωπο του από το στρατόπεδο Ζεμπίλη που τον έφεραν να συναντιέται με στέλεχος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να ζητήσει τη στήριξη της στις εκλογές της Κυριακής. Ο κ. Καθαροσπόρης δήλωσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έγινε η συνάντηση με μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενώ σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της περ. Κυριακής στο Δήμο της Χαλκίδας, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Ζεμπίλης δεν θα είχε καμία τύχη αν δεν υποστηριζόταν και από τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε και στα «παιχνίδια» μνημονιακού και αντιμνημονιακού που φέρεται να παίζει ο κ. Ζεμπίλης προκειμένου να υφαρπάξει τις ψήφους των δημοτών της Χαλκίδας. «Η Χαλκίδα με τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής βάφτηκε μπλε. Ο κ. Ζεμπίλης φοράει τον μανδύα του αντιμνημονιακού όπου τον βολεύει» δήλωσε ο κ. Καθαροσπόρης και συνέχισε: «Τα όσα αναφέρονται στο πρόσωπο μου για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  είναι απόρια αντίδρασης του Ζεμπίλη ο οποίος έχει το χρίσμα της Ν.Δ, έχει υπάρξει πρόεδρος ΝΟΔΕ, έχει κατέβει 2 φορές βουλευτής με τη Ν.Δ και κατά τα άλλα ….το παίζει αντιμνημονιακός» είπε ο κ. Καθαροσπόρης.
 
πηγή http://www.eviakosmos.gr

3 σχόλια:

  1. vasilaki se ponese pou xeskepastikes kai xeftilistikate e? xidaki xidaki.........................................................................................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ22 Μαΐου 2014 στις 11:14 μ.μ.

    ΒΡΕ ΜΠΙΛ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ? ΝΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΒΡΕ! ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ! ΚΡΥΨΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ22 Μαΐου 2014 στις 11:36 μ.μ.

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή