Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες απ’ τον Θανάση Ζεμπίλη στους απλούς καθημερινούς ανθρώπους στους οποίους οφείλεται αποκλειστικά και μόνον η εκλογική επιτυχία του



Τη λαϊκή αγορά στο Πάρκο Λαού επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του.
Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι παραγωγοί - επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς καθώς και οι καταναλωτές, απλοί άνθρωποι από λαϊκές συνοικίες, από το Αλωνάκι, την Τούμπα και τη Βουλιαγμένη, ήταν θερμή.

Ο Δήμαρχος, αντίκρισε καθαρά βλέμματα.  Έσφιξε χέρια, δουλεμένα από το μεροκάματο και καθαρά.

Και ευχαρίστησε συγκινημένος για την καταλυτική στήριξή τους
Γιατί η εκλογική νίκη της πρώτης Κυριακής (όπως και η οριστική επιβεβαίωσή της, στη δεύτερη Κυριακή θα) οφείλεται αποκλειστικά στους απλούς ανθρώπους, στους ανθρώπους του μόχθου και του κάματου, στους άνεργους και τους νεόπτωχους της κρίσης, στους ήρωες της καθημερινότητας που σηκώνουν στους ώμους τους το βάρος του παρόντος και του μέλλοντος του τόπου, μακριά και πέρα από ιδιοτέλειες.
Σ’ αυτούς και μόνον οφείλεται η εκλογική επιτυχία, η οποία δεν πιστώνεται σε κανένα κόμμα και κανένα πολιτικό γραφείο.
Σ’ αυτούς που αντιτάχθηκαν σθεναρά στα σενάρια πολιτικής σκοπιμότητας, στους μηχανισμούς εξουσίας και στους παρατρεχάμενους τους.


- Με αφορμή την παρουσία του στο Πάρκο Λαού, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε και τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρέθουσα», ευχαριστώντας τους παρισταμένους για την ευρεία στήριξη της υποψηφιότητάς του από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη, καθώς πρώτευσε με σημαντική διαφορά και στα εκλογικά τμήματά της συνοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου