Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ποιος από τους "δυο" θα… χάσει στο ΠΑΣΟΚ Εύβοιας;


Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλά γεγονότα σε επίπεδο χώρας αλλά και σε επίπεδο νομού.  Και τα δύο όμως είχαν κοινό παρανομαστεί το ίδιο όνομα «ΠΑΣΟΚ».
Σε τοπικό επίπεδο είχαμε την συνεδρίαση της ΝΕ επιτροπής την περασμένη Τετάρτη. Η ενέργεια του Γραμματέα της, να κάνει επιλεγμένη διαρροή ονομάτων, σύμφωνα με τους θιγόμενους,  όσων δεν πήγα στην ΝΕ άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.


Τάσος Γέραλης, Σταυρούλα Οικονομέα, και Σοφία Κεχρή οι δύο πρώτοι μέλη της ΠΕ Στερεάς, η τελευταία μέλος της ΝΕ, ήταν  «η πέτρα του σκανδάλου» και η αιτία πολέμου που φαίνεται ότι κανείς δεν ξέρει πως θα κλείσει. Όταν εμείς γράψαμε «Πόλεμος στην ΝΕ»,  την περασμένη Πέμπτη δεν περιμέναμε να συμβούν  αυτά που συνέβησαν. 

Οι τρεις απάντησαν με ένα πολιτικό κείμενο εκφράζοντας την διαφοροποίηση τους για όσα συμβαίνουν στην χώρα. Το κείμενο αυτό είχε τόση ανταπόκριση στο κόσμο της blogσφαιρας, που φαίνεται  με πολλούς μέτριους υπολογισμούς είναι κρεμασμένο σε 800 και πλέον blog, με τίτλους όπως «τα χώνουν μέλη του ΠΑΣΟΚ»  κ.α

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι το θέμα έκλεινε.  Νέα διαρροή σε blog το Σάββατο  ανοίγει οριστικά τους ασκούς.  Αυτή την φορά φαίνεται, ότι η κ. Σ. Οικονομέα πήρε το παιγνίδι πάνω της,  καθότι θεώρησε ότι θίγεται προσωπικά και ανταπάντησε με επιστολή. 

Σημασία δεν έχει τι γράφει στην επιστολή σημασία έχει το τι γράφουν οι αναγνώστες μας ως σχόλια στο δικό μας blog.  Είναι τόσα τα σχόλια  και 100% από Πασόκους, γιατί φαίνετε ότι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα. 

Εμείς ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας που βάζουν σχόλια τα οποία ξεπερνούν τα 200 και δεν τα ελευθερόνουμε.

Θα τα χρησιμοποιήσουμε για ρεπορτάζ γιατί αξίζουν!!!!
 

1 σχόλιο:

  1. Εχετε δικιο. Το θεμα ειναι και ηταν παντα και πανελλαδικα στο Πασοκ, ποιο Πασοκ θα χασει και ποιο θα κερδισει. Το Πασοκ της ιδιοτελειας, των προσωπικων παιχνιδιων και φιλιδοξιων, των εξουσιομανων και εξουσιολατρεων, των μη συντροφικων συμπεριφορων, των βρωμικων και υπογειων διαδρομων, η το Πασοκ των εργατων του κομματος, χωρις καμμια προσδοκια, χωρις καμμια ποτε απαιτηση προσωπικη,της ανιδιοτελους προσφορας, της ευθυτητας και ενος παντοτε εφηβικου ρομαντισμου οτι καποτε θα αλλαξουν τα πραγματα...Μπορουμε να χαρακτηριστουμε ως αφελεις που το πιστευαμε αυτο, αλλα κανεις δεν μπορει να μας κατηγορησει για σαπιους,σκουπιδια και πονηρουληδες...Το δευτερο λοιπον Πασοκ παλευαμε να κερδισει παντοτε. Δυστυχως ειμασταν λιγοι και υπερισχυε παντα το πρωτο. ΓΙ αυτο παλευουμε ακομα οι αφελεις, με μοναδικο μας οπλο την α λ η θ ε ι α και παροτι μεγαλα παιδια με την καρδια και την ψυχη ενος νεου που ελπιζει ακομα και τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή