Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Χάνουμε τον Θανάση από την Στερεά...

Μια ακόμη πολιτική «μετακόμιση» βρίσκεται στα σκαριά για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς σύμφωνα με σχετική αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία», στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ο Θανάσης Γιαννόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος στη Φθιώτιδα, αλλά στη Β’ Αθηνών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η σχετική μετακόμιση συμφωνήθηκε ανάμεσα στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην υφυπουργό Υγείας, με διπλή στόχευση:
Αφενός να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών, την περιφέρεια στην οποία θα δοθεί η «μητέρα των μαχών» στις επόμενες εκλογές. Και αφετέρου, να ανανεωθεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, καθώς η Συγγρού δίνει μεγάλη έμφαση στην αναγκαιότητα να αναδειχθούν νέες υποψηφιότητες, κυρίως στην ελληνική περιφέρεια.
Στο επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας εκτιμούν ότι η Β’ Αθηνών θα εξελιχθεί και σε αυτές τις εκλογές στο πλέον ουσιαστικό βαρόμετρο της αναμέτρησης, όχι μόνο για την τελική διαφορά με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την κοινοβουλευτική δύναμη που θα εξασφαλίσει η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση, με αποκλειστικό στόχο την αυτοδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου