Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κώστας Μαρκόπουλος:«Ακόμα περιμένουμε τα περιβόητα ραντεβού που θα έκλεινε ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς

Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος προκαλεί τον Αντιπεριφερειάρχη, για τα ραντεβού που θα έκλεινε με Υπουργούς, για ζητήματα του νομού. 

Στη δήλωσή του ο Κώστας Μαρκόπουλος επισημαίνει:

«Ακόμα περιμένουμε τα περιβόητα ραντεβού που θα έκλεινε ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς για λογαριασμό όλων των βουλευτών με Υπουργούς της Κυβέρνησης για θέματα που αφορούν στην Εύβοια.
Είχε δεσμευθεί το καλοκαίρι ότι θα κανόνιζε συναντήσεις με τον Υπ. Οικονομικών και Δημ. Έργων για τις οδικές αρτηρίες. Τον Υπ. Υγείας για Νοσοκομείο Χαλκίδας. Τον Υπ. Εθν. Άμυνας για την Ηλεκτρομηχανική Κύμης. Τον Υπ. Ανάπτυξης για το ΕΣΠΑ που έχει κολλήσει.

Από όλα αυτά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Έχει όμως αξία να μάθουμε αν τα ραντεβού ζητηθήκαν και όλοι οι υπουργοί αρνήθηκαν ή αν δεν ζητηθήκαν...
Έχει αξία να ξέρουμε αν είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.. Έχει αξία να ξέρουμε αν φταίει η κακή μας τύχη ή είναι το κεφάλι μας ξερό...»


Σχόλιο eviapost:   Δηλαδή η δήλωση σύμφωνα με την τελευταία πρόταση του κύριου Μαρκόπουλου,  έγινε λόγω των εκλογικών  αποτελεσμάτων στους Δάσκαλους και Νηπιαγωγούς , γιατί εμείς είμαστε βέβαιοι με βάση όσα «λέει» η ανακοίνωση του κ. βουλευτή έτσι την διαβάζουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου