Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Στο αέρα 330 Εργαζόμενοι στα Γερολυμάτος Cosmetics» (συμφερόντων Λαυρεντιάδη)

Στον αέρα βρίσκεται η εισαγωγή προιόντων La Prairie και Procter & Gamble καθώς η εταιρία «Γερολυμάτος Cosmetics» (συμφερόντων Λαυρεντιάδη) που τα εισήγαγε μέχρι πρότινος έχασε τα συμβόλαια για τη διανομή των προϊόντων στην Ελλάδα.
Ήδη Notos Galleries και Hondos Center να έχουν ήδη αποσύρει τα σχετικά ράφια από τα καταστήματα τους.
Εργαζόμενοι απέκλεισαν το εργοστάσιο της «Γερολυμάτος Cosmetics» - που εισάγει τα καλλυντικά La Prairie και Procter & Gamble - στα Οινόφυτα αντιδρώντας στις εντολές της εργοδοσίας,
σύμφωνα με τις οποίες καλούνται οι εργαζόμενοι από σήμερα δεν πηγαίνουν στην εργασία τους παρά μόνο μία φορά την εβδομάδα, υπαγόμενοι πλέον σε καθεστώς διαλείπουσας απασχόλησης.
Η αναλγησία δεν έχει όρια!!! Η Γερολυμάτος Cosmetics (συμφερόντων Λαυρεντιάδη) αφού εν κρυπτώ μεθόδευσε έχασε – χάρισε τα συμβόλαια της La Prairie και Procter & Gamble, ουσιαστικά με ένα παράνομο κατάπτυστο κείμενο απολύει τους εργαζόμενους της (330 άτομα) παρουσιάζοντας την απόλυσή τους ως χάρη, αφού θα τους πληρώσει «γενναιόδωρα» μέχρι 03/12/2011 και για να μην τους δώσει αποζημίωση θα διατηρήσει τους εργαζόμενους της με μία (1) ημέρα την εβδομάδα «κατ’ οίκον εργασία».
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εταιρίας, η Γερολυμάτος Cosmetlcs έχασε τα συμβόλαιά της με La Prairle και την Procter & Gamble όσον αφορά τη διανομή προϊόντων στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, ελλείψει παντελώς αντικειμένου εργασιών της επιχείρησης, το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να λάβει γρήγορη δράση προκειμένου να διαχειριστεί τις σχέσεις της με τους εργαζομένους:
• Από 01/12/2011 δεν θα προσέλθετε στους χώρους εργασίας σας. Η μισθοδοσία σας μέχρι το Σάββατο, 3/12/2011 θα γίνει κανονικά.
• Επίσης θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία ενημέρωσης και διαβούλευσης με το σωματείο της εταιρείας ούτως ώστε από τη Δευτέρα, 05/12/2011 να ισχύσει σύστημα διαλειπουσας απασχόλησης με τυπική εργασία 1 ημέρα την εβδομάδα. Την ημέρα αυτή δεν θα προσέρχεστε στο χώρο ερνασίας σας. Το καθεστώς αυτό θα ισχύσει μέχρι νεοτέρα ειδοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου