Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σιγά μην πλήξουμε 2 κτύπημα μέσα σε 24 ώρες

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του Πάγκαλου τους τελευταίους μήνες. Όχι γιατί ετέθησαν δύσκολα ερωτήματα αλλά γιατί ο Πάγκαλος είχε διάθεση να βγάλει ειδήσεις σήμερα στον ΣΚΑΪ.
Είδηση 1η : Δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος εάν θα είναι... ξανά υποψήφιος.
Είδηση 2η : Δεν πήρε ούτε λέξη πίσω από τους χαρακτηρισμούς "μαλάκες" για τους αγανακτισμένους.
Είδηση 3η : Υποστήριξε τον Παπανδρέου αλλά άδειασε την οικονομική πολιτική του.
 
«Δεν είναι αυτονόητο ότι θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές» διευκρίνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Πρώτη Γραμμή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος. Δήλωσε ευτυχής που συμμετέχει στην...
κυβέρνηση Παπαδήμου και αναφερόμενος στις δηλώσεις του σε γαλλικά ΜΜΕ, είπε ότι χαρακτήρισε φασίστες, κομμουνιστές ή ηλιθίους όσους επιθυμούν την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι δεν έχει κάνει ρουσφέτια και γνωστοποίησε πως σκοπεύει να γράψει βιβλίο για το ποιοι τα φάγανε και πως.

Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε υπέρ της άποψης να παράγεται πλούτος και να διανέμεται δίκαια, αλλά όπως είπε «όταν παράγουμε χρέη, διανέμονται χρέη και διανέμονται πάντα άδικα».

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι πρέπει να διαμορφώσει την πολιτική του φυσιογνωμία και για τον Γιώργο Παπανδρέου, σημείωσε ότι τη θητεία του σημάδεψαν σημαντικές πράξεις, αποτελέσματα και μεταρρυθμίσεις, και υπογράμμισε ότι και μόνο το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε η Ελλάδα να δανείζεται με επιτόκιο κοντά στο 5%, ήταν από μόνο του τεράστια επιτυχία.

Αναφερόμενος στο τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω της ΔΕΗ, είπε ότι έχει ενδοιασμούς για τις εισπράξεις τελών μέσω ΕΡΤ.

Επίσης, ζήτησε να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο το πόθεν έσχες των ανώτατων κρατικών λειτουργών και όσων έχουν εξουσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου