Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Διαπαραταξιακό - αναλογικό προεδρείο, προτείνει η ΠΑΣΚ

Η ΠΑΣΚ Δασκάλων Χαλκίδας, καταθέτει πρόταση για συμμετοχή όλων των παρατάξεων ανάλογα με τη δύναμή τους στο Προεδρείο του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας, που προέκυψε απο τις εκλογές της περασμένης Τετάρτης.
Το εκλογικό αποτέλεσμα, όπου για μια ακόμη φορά, με την ψήφο σας, δηλώσατε την στήριξη και την εκτίμηση σας στην ΠΑΣΚ, αναδεικνύοντας την πρώτη δύναμη, δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης, η οποία στηρίζεται στην αγωνιστική παρουσία των στελεχών της, στην Πρώτη γραμμή όλων των αγώνων.
Αυτή τη σχέση θα τιμήσουμε και την ερχόμενη διετία, όπου είναι βέβαιο ότι θα διαμορφωθούν νέες συνθήκες στην εκπαίδευση, οι οποίες αν δεν είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα είναι σε τελείως αντιδραστική κατεύθυνση.

Η πρότασή της ΠΑΣΚ για τη συγκρότηση του ΔΣ του Συλλόγου μας είναι Διαπαραταξιακό, Αναλογικό Προεδρείο με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των παρατάξεων ανάλογα με τη δύναμη τους. (Η πρώτη σε ψήφους παράταξη παίρνει τον Πρόεδρο, η δεύτερη τον Αντιπρόεδρο, η Τρίτη τον Γραμματέα κλπ).

Αυτό τον τρόπο συγκρότησης εφαρμόσαμε όλα τα τελευταία χρόνια με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων. Έτσι γίνεται και παντού σε όλη τη χώρα (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, Σύλλογοι εκπαιδευτικών, ΕΛΜΕ).

Σε αυτή την κατεύθυνση δηλώνουμε πως θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως κάναμε μέχρι σήμερα για μια καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά του Ελληνικού Λαού και τον Έλληνα Εκπαιδευτικό.
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!
Από την ΠΑΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου