Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

1 Φωτόπουλος: Υπουργοί και βουλευτές σε payroll επιχειρηματιών

Φωτιές ανάβει στο πολιτικό σκηνικό ο «πράσινος» πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος με μια σφοδρη επίθεση που εξαπολύει εναντίον υπουργών και βουλευτών που όμως δεν κατονομάζει.
Μιλώντας στο περιοδικό Informer o κ. Φωτόπουλος ισχυρίστηκε πως  «κάποιοι αποδεικνύεται ότι δεν είναι βουλευτές του ελληνικού λαού, αλλά βουλευτές των συμφερόντων. Είναι γραμμένοι στα payroll συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, καναλιών και λεσχών.
Και υπουργοί και βουλευτές. Το είδαμε τι συνέβη. Όλος ο κόσμος έχει κρίση και βλέπει». Ο κ. Φωτόπουλος  επιτίθεται και στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, «με αρκετούς απο τους οποίους δεν χωράμε στο ίδιο κόμμα.
Μέχρι το συνέδριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ποιοί είμαστε, που θέλουμε να πάμε, τι υπηρετούμε. Αρκετά με αυτές τις διπρόσωπες καταστάσεις. Άλλα λέμε ως κόμμα και άλλα κάνουμε ως κυβέρνηση. Αυτά είναι καρνάβαλος, είναι καραγκιοζιλίκια, αν και κάποια άλλη λέξη θα ταίριαζε πιο πολύ…». Αναφερόμενος στον Γιώγο Παπανδρέου  εξέφρασε την εκτίμησή του  «ως πρόσωπο», αλλά όχι ως πολιτικό και συμπλήρωσε: «Θλίβομαι και εξοργίζομαι για τον τρόπο που του φέρονται αυτοί που ευνόησε»
Τέλος, μιλώντας για την λεγόμενη Τροικα του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως «η ομάδα που έκαναν είναι για να διεκδικήσουν καρέκλες και όχι για το πώς θα προασπίσουν τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου