Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δ.Α.Κ.Ε. Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Εχουμε Πρόεδρο…μέχρι νεωτέρας!


Για πρώτη φορά στα χρονικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας έχει μόνο Πρόεδρο…μέχρι νεωτέρας!!
Έπεσαν οι μάσκες, αποκαλύφθηκαν αυτοί που θέλουν τις καρέκλες και τι πραγματικά πρεσβεύουν!!
Σε παρωδία εξελίχθηκε, με ευθύνη των παρατάξεων της ΠΑΣΚ και του Τελευταίου Θρανίου, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.  του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας χωρίς να καταλήξουν σε οριστική σύνθεση του Προεδρείου.

Συγκεκριμένα:
§  Η ΠΑΣΚ έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τη δέσμευσή της ενώπιον όλων των συναδέλφων για αναλογικό διαπαραταξιακό Προεδρείο (Πρόεδρος ΠΑΣΚ-Αντιπρόεδρος από τη δεύτερη παράταξη και Γραμματέας από την Τρίτη) αναλαμβάνοντας «αχόρταγα» εκτός από τη θέση του Προέδρου και αυτή του Αντιπροέδρου!!
§  Αφού τελικά η  ΠΑΣΚ ανέλαβε τη θέση του Αντιπροέδρου, μετά την άρνηση της ΔΑΚΕ να αναλάβει τη θέση του Γ.Γραμματέα, παραιτήθηκε από τη θέση αυτή για να την προσφέρει ως δέλεαρ  στη ΔΑΚΕ λες και είναι ρόλος για παιδικό θέατρο!!
§  Η δεύτερη παράταξη «Τελευταίο Θρανίο» δήθεν ανεξάρτητοι (τα περισσότερα μέλη της ανήκουν στην Αυτόνομη Παρέμβαση) ξεκαθάρισε ότι μόνο για τη θέση του προέδρου ενδιαφέρεται, όταν σήμερα το πρωί δήλωνε εγγράφως στα σχολεία ότι δεν ενδιαφέρεται για θέσεις κι ότι θα παραμείνει στο τελευταίο θρανίο!!
§  Ο νέος Πρόεδρος (ΠΑΣΚ) δήλωσε (επίσημα;) ότι αν δεν συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. θα παραιτηθεί από τη θέση αυτή  πριν καλά καλά αναλάβει!!
     Και οι δύο αυτές παρατάξεις άλλα δήλωναν  και υπόσχονταν στους συναδέλφους και άλλα έπραξαν. Αντίθετα, τα μέλη της ΔΑΚΕ δεν εκλέχτηκαν με σκοπό την κατάληψη θέσεων αλλά τη μέγιστη δυνατή προσφορά στη λειτουργία του Συλλόγου και δηλώνουμε ότι παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις δεσμεύσεις μας να υπηρετούμε τους συναδέλφους μας έντιμα και αξιόπιστα.

Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου