Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αθ. Χειμάρας κατηγορεί για αυτάρεσκες δηλώσεις τον Κλ. Περγαντά

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Περγαντά, σχετικά με τα έργα «Γλύφα – Φανός» και «Διαρρύθμιση Παιδαγωγικής Ακαδημίας», για λόγους αρχής νοιώθουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε, τόσο το Φθιωτικό λαό, όσο και το σύνολο της Περιφέρειας ότι,οι δυστυχώς, αυτάρεσκες δηλώσεις του κ. Περγαντά περιλαμβάνουν μόνον τη μισή αλήθεια, δηλ. το πόσο σημαντικά είναι τα 2 έργα.


Λησμόνησε όμως να πει, ότι τα δύο αυτά έργα δεν είναι προϊόν προσπάθειας της Καλλικρατικής Περιφέρειας, η οποία μέχρι και σήμερα, τίποτα δεν έχει παράξει, (κανένα νέο έργο), αλλά μόχθος και προσπάθεια ετών,  της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας,  επί των ημερών της οποίας, αποφασίσθηκαν τα έργα αυτά, μελετήθηκαν και δημοπρατήθηκαν με εξασφαλισμένους πόρους, για αυτό άλλωστε και υπογράφηκαν τώρα οι συμβάσεις αναθέσεως με τους αναδόχους των έργων.
Έτσι ισχυροποιείται η διανομαρχιακή λειτουργικότητα ( έργο Γλύφα – Φανός ) και η λειτουργικότητα της έδρας του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας . 
Μόνο που τα έργα αυτά, επαναλαμβάνουμε , ανήκουν στον αγώνα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας και όχι στη σημερινή αιρετή Περιφέρεια, η οποία ως όφειλε υπέγραψε απλά τις συμβάσεις.
Γραφείο Τύπου κύριου Χειμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου