Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Συλλογος Πτηνοτροφων - Χοιροτροφων Ν. Ευβοιας Ανήθικος ο διασυρμός μας


Ο Συλλογος Πτηνοτροφων - Χοιροτροφων Ν. Ευβοιας, ενημερωνει τους πολίτες της Ευβοιας οτι η Δημοσιευση της λιστας των οφειλετών  του Δημοσιου στα μεσα μαζικης ενημερωσης  συμπεριλαμβανει, εταιρειες και   μελη   μας  που  δραστηροποιουνται   στην  παραγωγη  λευκου  κρεατος  στο  νομο  μας.
Διαμαρτυρομαστε, για τον διασυρμο των επιχειρησεων μας απο το κρατος που μας βαζει στο ιδιο τσουβαλι με φοροφυγαδες, λαθρεμπορους, τοκογλυφους  κ.α.

Ενημερωτικα σας γνωριζουμε οτι οι οφειλες των παραγωγων προς την εφορια δε προερχονται απο φορους, αλλα απο ρυθμισεις παλαιων  δανειων με την εγγυηση  του ελληνικου δημοσιου,(κυριως προς την Αγροτικη Τραπεζα) τα οποια στο μεγαλυτερο μερος τους ειναι πανωτοκια για τα οποια εχουμε προσφυγει στα δικαστηρια, εχουμε δικαιωθει και παρανομα βεβαιωθηκαν στο Δημοσιο Ταμειο, σαν οφειλες των μελων μας.
-Το 1987 υπηρχαν στο νομο μας 420 επιχειρησεις λευκου κρεατος που παρηγαγαν  το 40% της Ελληνικης παραγωγης, η λαθεμενη  διαχρονικη εχθρικη αντιμετωπιση των επιχειρησεων  μας  απο ολες της κυβερνησεις, κατεστρεψε σχεδον  των παραγωγικο ιστο στο Νομο μας.
                                                                  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου