Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο Δημ. Παπαναστασίου

Πέθανε σήμερα στις 4 το πρωί απο ανακοπή καρδιάς ο πρώην Δημάρχος Κονιστρών και αντινομάρχης Δημήτρης Παπαναστασίου . Αύριο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στο Μονόδρι θα γίνει η κηδεία. Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του στο Μονόδρι φιλικό του πρόσωπο με το οποίο προηγούμενα είχε τηλεφωνική επικοινωνία και του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Δημήτρης Παπαναστασίου , Δήμαρχος Κονιστρών, γεννήθηκε το 1950 στο Μονόδρι Ευβοίας.
Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικευθείς σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Αποκέντρωσης, Τ.Α & Επιχ. ΟΤΑ στο ΕΛΚΕΠΑ, ΕΕΤΑΑ, ΙΔΕ και στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου.
Εργάστηκε στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, στην Ανωτέρα Σχολή Πλοιάρχων Ε.Ν. Κύμης και στο Τ.Ε.Ι Χαλκίδας.
Μέχρι το θάνατό του είναι καθηγητής στην Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης.
Πρόεδρος της Κοινότητας Μονοδρίου ( 1991- 1994 ).
Αντιπρόεδρος και Γ. Γραμματέας της ΤΕΔΚΕ ( 1983 – 1990 ).
Συνιδρυτής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπτυξης Περιοχής Κύμης ( 1983 – 1990 ).
Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου Κύμης και της ΚΟΙΣΕΛΙΚ (Κοινοτικοσυνεταιριστική Επιχείρηση Λιγνιτών Κύμης).
Μέλος του εποπτικού Συμβουλίου της ΕΒΟΤΕΞ (Κοινοτικοσυνεταιριστική Επιχείρηση ), αναπληρωματικό μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ευβοίας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δημοσίων Έργων και της Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης της Νομαρχίας Ευβοίας.
Δραστηριοποιήθηκε σε πολλούς Κοινωνικούς φορείς και αντιπροσώπευσε το μαζικό κίνημα του Νομού στα τριτοβάθμια όργανα της ΚΕΔΚΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χαλκίδας ( 1993 – 1998 ).
Διετέλεσε Αντινομάρχης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευβοίας, αρμόδιος για θέματα ΠΕΧΩΔΕ, Βιομηχανίας, Ενέργειας και Ορυκτού Πλούτου ( 1995 – 1998 ).
Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Τεχνικής Εταιρείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας (ΤΕΝΑΕ Α.Ε.) ( 1997 – 1998 ).
Εκλεγμένος εκπρόσωπος της Ν.Α. Ευβοίας στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ) και Αντιπρόεδρος και Συντονιστής του Περιφερειακού Ενεργειακού Κέντρου Ανατολικής Στερεάς Ευβοίας ( 1995 – 1998 ).
Από το 1999 έως και τις πρόσφατες εκλογές ήταν Δήμαρχος Κονιστρών. Πολιτεύτηκε στην συνέχεια ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, πέρασε στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου