Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Καϊλή, crazy girl...

Νομίζει πως αν παραιτηθεί θα καταρρεύσει η χώρα!...

Νέα, ωραία και αγανακτισμένη (αν και εκ περιτροπής). Ο λόγος για την Εύα Καϊλή, η οποία αν και υπερψήφισε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, τονίζει σε σημερινή της ανακοίνωση, πως είναι άδικο και... άθλιο.

Η γοητευτική Θεσσαλονικιά, που προφανώς θεωρεί ότι οι κινήσεις της είναι κομβικές για το μέλλον του τόπου, επισημαίνει ότι υπερψήφισε το Μεσοπρόθεσμο για να μην διευκολύνει με την παραίτησή της ή την αποχή της, τους κερδοσκόπους εκείνους που ποντάρουν στην αστάθεια και την πιθανότητα χρεοκοπίας της χώρας.

Ωστόσο σημειώνει, ότι δεν έδωσε λευκή επιταγή σε κανέναν, ενώ προσθέτει ότι«είμαι θυμωμένη και αγανακτισμένη, γιατί δεν έχω τη δύναμη μόνη μου να διορθώσω όσα βλέπω, γιατί εδώ και μήνες επισημαίνω λάθη και καθυστερήσεις, εδώ και μήνες ζητούσα απαντήσεις ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογίες».

Επιτίθεται εν συνεχεία σε πολιτικούς (τους οποίους δεν κατονομάζει) «που κατείχαν δεκαετίες θέσεις στην κυβέρνηση να μιλάνε σαν να μην φέρουν καμία ευθύνη» και εκφράζει τη λύπη της επειδή όλοι αυτοί οι πολιτικοί δεν έχουν ακόμα αποσυρθεί: «δεν πρόσφεραν τίποτα και πίστευαν πάντα ότι ήταν αναντικατάστατοι και έπρεπε να ντρέπονται που μας οδήγησαν εδώ». Ζητεί τέλος να ελεγχθούν όλοι αυτοί «που πλούτισαν από λεφτά του Δημοσίου τα τελευταία 30 χρόνια».

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 1η: Υπενθυμίζεται, πως η όμορφη βουλευτής ήταν στην ομάδα των "16" που πονοκεφάλιασε το Μαξίμου με την γνωστή επιστολή.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 2η: Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ του 2007, είχε στηρίξει με... τρέλα Βενιζέλο!

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου