Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Παρέμβαση Μυτιληναίου για την ελληνική οικονομία

«Είναι ανάγκη για ριζικές αποφάσεις και να αφήσουμε κατά μέρος τους εγωισμούς, πολιτικοί, επιχειρήσεις και πολίτες» .....προτεραιότητα μας , όπως είπε, η ΛΑΡΚΟ
Την ανάγκη «να στηρίξουμε όλοι την ελληνική οικονομία» υπογράμμισε ο ο πρόεδρος του ομίλου Μυτιληναίος, Ευάγγελος Μυτιληναίος, μιλώντας στο πλαίσιο παρουσίασης του ομίλου στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, ενώ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουμε «τα ανόητα σενάρια περί επιστροφής στη δραχμή, που θα οδηγήσει σε φτώχεια και κοινωνική διαταραχή για τα επόμενα χρόνια».

«Είναι ανάγκη για ριζικές αποφάσεις και να αφήσουμε κατά μέρος τους εγωισμούς, πολιτικοί, επιχειρήσεις και πολίτες», σημείωσε ο κ. Μυτιληναίος και πρόσθεσε πως «το 90% του χρόνου εργασίας μας τον ξοδεύουμε για να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της συνεχιζόμενης ελληνικής χρεοκοπίας και το υπόλοιπο 10% για να κάνουμε δουλειές και να αναπτύσσουμε τον όμιλο».

Εξάλλου, ο κ. Μυτιληναίος εξέφρασε για μια ακόμη φορά ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, κατά προτεραιότητα, όπως είπε, για τη ΛΑΡΚΟ. «Μας ενδιαφέρει  το τι θα γίνει με τη ΔΕΠΑ και ο διαχωρισμός του ΔΕΣΦΑ, ώστε να διασφαλιστεί η πρόσβαση των ιδιωτών παικτών στο δίκτυο με ίσους όρους. Και φυσικά παρακολουθούμε στενά το τι θα γίνει με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου