Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Επίθεση ΝΔ στον Θεόδωρο Πάγκαλo «Υπονομεύει ενσυνείδητα την οικονομία»

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο για τις δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo εξαπέλυσε τη Δευτέρα η ΝΔ.

«Μετά τον Τιτανικό και τη διεφθαρμένη χώρα ήρθαν τα τανκς του κ. Πάγκαλου. Και αυτό ύστερα από την απαράδεκτη δήλωση ότι δήθεν η Δημοκρατία επέστρεψε στην Ελλάδα το 1981» ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε: «Ο κ. Πάγκαλος ενσυνείδητα υπονομεύει την οικονομία, ξέρει τις παρενέργειες που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις και όμως προχωρά σε αυτές και μάλιστα σε ξένα έντυπα».
Ρωτά δε αν «ο κ. Παπανδρέου συμφωνεί με τον κ. Πάγκαλο».

Ο κ. Μιχελάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Απέφυγε να κάνει σχόλιο για τις δηλώσεις της κυρίας Έλσας Παπαδημητρίου και πρόσθεσε ότι θα συνεδριάσει το κόμμα, για να αποφασίσει αν θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

Επίσης, το κόμμα θα αποφασίσει για την στάση που θα κρατήσει στον εφαρμοστικό νόμο που θα έρθει την Πέμπτη. Η ΝΔ θεωρεί ότι η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου δεν είναι προϋπόθεση για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου και ότι η κυβέρνηση θέτει εκβιαστικά διλήμματα.

Ο κ. Μιχελάκης αναφέρθηκε και στο άλλο θέμα των ημερών, τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, δηλώνοντας: «Η ΝΔ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στηρίζει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, η οποία μπορεί να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, να οδηγήσει στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, να σπάσει το απόστημα που μολύνει τον αθλητισμό και να δώσει αποτελεσματικό χτύπημα στην εξαπάτηση, στη διαφθορά και στη διακίνηση μαύρου χρήματος».

Κάλεσε δε την κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μπει οριστικό τέλος στις μάστιγες του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου