Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σαμαράς - Καρατζαφέρης: Απίστευτος διάλογος στη Βουλή

….Διάβασε το μυθιστόρημα της γιαγιάς σου Πηνελόπης Δέλτα «Ο Τρελαντώνης»!!!
Ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης επιτέθηκε και στον ΛΑΟΣ.
«Σας είπα να τον κάνετε υπουργό τον Καρατζαφέρη κι εσείς τον κάνατε κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπο» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.
«Αυτό είναι το ήθος του ανδρός» απάντησε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που στη συνέχεια πρόσθεσε: «άπαξ προδότης πάντα προδότης»!
Σε άλλο σημείο ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «αηδίες και βλακείες» τις κατηγορίες ότι έγινε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι τα ίδια έλεγε και στον Καραμανλή.
Καταλήγοντας ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να διαβάσει το μυθιστόρημα της γιαγιάς του Πηνελόπης Δέλτα «Ο Τρελαντώνης»!
«Κάποιοι δεν ήθελαν οικουμενική κυβέρνηση γιατί επέλεξαν, αντί για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, να υπηρετηθεί ο δικομματισμός», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος χαρακτήρισε «πονηρή την σκέψη του πρωθυπουργού για ανασχηματισμό, που οδήγησε σε κυβέρνηση του βαθέος ΠΑΣΟΚ» και την χαρακτήρισε «ατελέσφορη» για την Ελλάδα.
«Από μια Κοινοβουλευτική Ομάδα σε κατάσταση διάλυσης, ο πρωθυπουργός την μετέτρεψε σε Κοινοβουλευτική Ομάδα από γρανίτη. Καλό για τον κ. Παπανδρέου αλλά κακό για την Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσθέτοντας ότι θα ήταν προτιμότερο αντί να πάει μόνος του ο κ. Βενιζέλος στην ευρωομάδα να πήγαιναν και τα πέντε κόμματα μαζί στους ευρωπαίους εταίρους μας.
Σχολιάζοντας τις αναφορές του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά σε «εξαπτέρυγα» της κυβέρνησης, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε δηκτικά: «Ναι! Προτιμώ να είμαι ένα εξαπτέρυγο της ανάγκης αντί να είμαι ένα χερουβείμ της ανοησίας». Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι η Ευρώπη απέρριψε το «Ζάππειο 2» του κ. Σαμαρά προτρέποντας τον να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ενισχύσει την κατάσταση.
«Εγώ δεν το ψηφίζω το μεσοπρόθεσμο όχι γιατί δεν το πιστεύω αλλά γιατί δεν πιστεύω εσάς», είπε επίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ενώ ως προς τη στάση του στην πρόταση εμπιστοσύνης, κάλεσε τον κ. Παπανδρέου «αντί να ματαιοπονεί ζητώντας ψήφο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να κοιτάξει να τον ψηφίσουν πρώτα εκείνοι που εξελέγησαν μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου