Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σήμερα η ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπαίνει τη Δευτέρα με την ανάρτηση των βαθμολογιών στα Λύκεια.

Εν τω μεταξύ, «τρέχει» η προθεσμία συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων, προθεσμία η οποία λήγει στις 28 Ιουνίου.
Οι υποψήφιοι, μπορούν να αντλήσουν αναλυτικές οδηγίες κατά την επεξεργασία του μηχανογραφικού τους δελτίου είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr είτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr. είτε από τις οδηγίες που αποστέλλονται σε όλα τα Λύκεια.
Πολλοί όμως είναι οι υποψήφιοι και οι εκπαιδευτικοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να δοθεί παράταση, καθώς η διαδικασία φέτος θα είναι νέα, και θα γίνεται μόνο μέσω του Διαδικτύου.
Σύμφωνα με πολλούς υποψήφιους πάντως, οι επιλογές τους θα γίνουν με βάση τις βαθμολογίες τους, την απόσταση της σχολής απότόν τόπο κατοικίας τους καθώς και την γρηγορότερη επαγγελματική αποκατάσταση.
Να σημειωθεί ότι φέτος υπάρχουν περιορισμοί στις μετεγγραφές, με αποτέλεσμα σε όποια σχολή επιτύχουν οι υποψήφιοι στην περιφέρεια εκεί θα παραμείνουν, καθώς είναι πλέον ουσιαστικά απαγορευτική η μετεγγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου