Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο συνδυασμός του Γιάννη Κούκη δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

Με ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός του Γιάννη Κούκη Δυναμική Πορεία, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στην  χθεσινή έκτακτη  συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. 
Συγκεκριμένα: «δεν γίνεται κατανοητός  ο λόγος του κατεπείγοντος, όταν από την ανακοίνωση του Δήμου  ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ  της 22-6-2011 δηλαδή  την προηγούμενη  της Συνεδριάσεως αυτής , διαφαίνεται ξεκάθαρα  ότι το θέμα έχει επιλυθεί.

Άλλωστε  στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο για το ίδιο θέμα μετά την αποξήλωση των παλαιών εξεδρών που υπήρχαν για αρκετά χρόνια , όπως φαίνεται και από την ίδια ανακοίνωση ,  ο Συνδυασμός μας δεν κλήθηκε να ενημερωθεί και να τοποθετηθεί.
Θεωρούμε  ότι ο Ναυτικός Όμιλος  Αλιβερίου πρέπει να έχει τις Αθλητικές του εγκαταστάσεις στις οποίες θα αθλούνται οι αθλητές του και η νεολαία του Αλιβερίου που όμως πρέπει να πληρούν τις Βασικές και Νόμιμες προδιαγραφές ασφαλείας .
Το θέμα αυτό θα πρέπει να συζητηθεί στην επόμενη Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου