Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Λαική Συσπείρωση Κύμης Αλιβερίου: Ο δρόμος του Στομίου δεν είναι η αιτία για το μαρασμό που βιώνει η περιοχή της Κύμης,

  Την Τρίτη 3 Μάη το δημοτικό συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου συνεδρίασε εκτάκτως με θέμα:
Συζήτηση και λήψη απόφασης για το δρόμο του Στομίου.
  Η Λαϊκή Συσπείρωση επεσήμανε ότι η σκόπιμη καλλιέργεια αυταπατών από τη μεριά του Δ.Σ. είναι έγκλημα σε βάρος των εργαζόμενων και κάθε λαϊκής οικογένειας του Δήμου.
  Το πρόβλημα με το δρόμο του Στομίου έπρεπε ήδη να έχει λυθεί και δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει ο Δήμος μας.
  Έχουμε:

  Στο κέντρο υγείας Αλιβερίου εκτός από το πρόβλημα με τον ακτινολόγο προστέθηκε και πρόβλημα με παιδίατρο. Για το νοσοκομείο Κύμης σχεδιάζεται υποβιβασμός σε «πολυδύναμο» κέντρο υγείας.
  Η μεταφορά των μαθητών είναι αιωρούμενη με προοπτική οι μαθητές να την πληρώνουν.
  Υπάρχουν εργαζόμενοι ενταγμένοι στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που τους οφείλονται μισθοί έως και 8 χρόνων.
  Με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός κινδυνεύει άμεσα η λειτουργία της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης.
  Τα παραπάνω προβλήματα παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Δήμο μας και ήρθαν να προστεθούν σε πολλά αλλά που προϋπήρχαν.
 
Το πρόβλημα με το δρόμο του Στομίου δεν είναι η αιτία για το μαρασμό που βιώνει η περιοχή της Κύμης, εδώ και πολλά χρόνια, η καθυστέρηση της επίλυσης του όπως και ο μαρασμός της περιοχής είναι αποτέλεσμα της άναρχης καπιταλιστικής ανάπτυξης και της συνέπειάς της, της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης που ζούμε σαν λαός.
  Προτείνουμε ο Δήμος μας να αναδείξει αυτά τα προβλήματα και την αιτία που τα προκαλεί και να ενώσει τις δυνάμεις του με τους εργαζόμενους της περιοχής μας και όλης την χώρας που στη 11 του μήνα κατεβαίνουν σε πανελλαδική απεργία με κατεύθυνση την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.
  Στις 11 του μήνα ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου να είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ.
 
Κάθε άλλη εκδήλωση είναι αποπροσανατολισμός των κατοίκων του Δήμου από την αιτία του προβλήματος.
  Η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο και όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις.
  Η Λαϊκή Συσπείρωση στρατευμένη να υπερασπίζετε το δικαίωμα στη ζωή, του λαού του Δήμου μας, με κάθε της δύναμη θα είναι παρών στους αγώνες των εργαζομένων, των αγροτών, των γυναικών, της νεολαίας, των επαγγελματοβιοτεχνών για ανάπτυξη του δήμου μας και γενικά της χώρας μας προς όφελος του λαού της και όχι της πλουτοκρατίας που εκμεταλλεύεται τους καρπούς της εργασίας τους, κόντρα σε κάθε κατεύθυνση εσκεμμένων αυταπατών και αποπροσανατολισμού των αγώνων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου