Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Δυναμικό παρών ζητούν να δώσουν οι γυναίκες στην απεργία της Τετάρτης 11/5/2011 η ομάδα γυναικών δήμου ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Απεργιακό συλλαλητήριό  του ΠΑΜΕ, Αλιβέρι κεντρική πλατεία 10 π.μ.

Γυναίκες Εργαζόμενες, Άνεργες, Συνταξιούχες
Νέες Γυναίκες Ξεσηκωθείτε - Αντισταθείτε

Αυτή δεν είναι μια ακόμη απεργία. Πρέπει να την κάνουμε αρχή νέων αγώνων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Πρέπει να πλημμυρίσουν τώρα οι δρόμοι με ανθρώπους του μόχθου, να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς, να βουίξουν οι γειτονιές. Να μην μπορούν να επικαλεστούν άλλο τη συναίνεση των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση κλιμακώνει τον πόλεμο ενάντια στις κατακτήσεις του λαού με νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων: μείωση μισθών και συντάξεων, τσεκούρωμα επιδομάτων, κατάργηση ωραρίων, Συλλογικών Συμβάσεων, νέα φορολογικά βάρη, εμπορευματοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, της Πρόνοιας, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας. Ετοιμάζεται νέα επίθεση στο Ασφαλιστικό με την κατάργηση των Βαρέων κι Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (ΒΑΕ), την απαλλαγή της εργοδοσίας από ασφαλιστικές εισφορές, πετσοκόβονται οι επικουρικές συντάξεις. Όλα είναι μέτρα που ενισχύουν το κεφάλαιο και την κερδοφορία του.
Οι αυταπάτες τελείωσαν. Απορρίπτουμε και καταδικάζουμε παλαιά και νέα  μέτρα, μέτρα προαποφασισμένα από την ΕΕ, μέτρα που στολίζουν τα προεκλογικά προγράμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μέτρα στα οποία συναινούν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και οι πλειοψηφίες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Δεν δεχόμαστε καμιά θυσία στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις μας.
Έχουμε χρέος απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στα παιδιά και στις οικογένειές μας να απαντήσουμε δυναμικά και οργανωμένα στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.
Μονόδρομος για μας είναι να αρνηθούμε να πληρώσουμε τις συνέπειες της κρίσης, να απαιτήσουμε όλα όσα μας ανήκουν από τον υλικό και πνευματικό πλούτο που παράγουμε και να παλέψουμε για το δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Αρνούμαστε να κάνουμε άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία. Απαιτούμε τώρα μέτρα προστασίας για τους ανέργους, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.
Κάτω τα χέρια από τη ζωή των οικογενειών μας.
Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ καλεί τις γυναίκες, τις νέες γυναίκες να απαντήσουν δυναμικά με την συμμετοχή τους στην απεργία στις 11/5/11 και να συμμετέχουν μαζικά στο απεργιακό συλλαλητήριό  του ΠΑΜΕ, στο Αλιβέρι, στην κεντρική πλατεία στις 10 το πρωί.
ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου