Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Αποδοκιμάζουν οι Καραμανλικοί τον Βορίδη- Αντώναρος: Όσοι δε σέβονται το αποτέλεσμα,δεν έχουν θέση στη ΝΔ

Ο στενός συνεργάτης και εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού επιτέθηκε με σκληρά λόγια στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ για τις "εμφυλιοπολεμικές" δηλώσεις του. «Τέλος η ανοχή σε όσους νιόφερτους που παίζουν με τις αρχές και τους κανόνες της παράταξης».

Την αντίδραση του πρώην εκπροσώπου των κυβερνήσεων Καραμανλή και συμβούλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Ευάγγελου Αντώναρου προκάλεσε η τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη, σύμφωνα με την οποία “η δική μας η γενιά δε θα παραδώσει τη χώρα στην αριστερά”.
Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει μάθει να σεβεται το αποτελεσμα των εκλογών. Αρχη απαράβατη. Οποιος δεν συμφωνεί, δεν έχει θέση ανάμεσα μας” έγραψε ο κ. Αντώναρος στο Τwitter, το οποίο χρησιμοποιεί για να εκφράζει προσωπικές του θέσεις και απόψεις .
“Και κάτι ακόμη: Δεν αγαπάμε τον τόπο λιγότερο όσοι αρνούμαστε να κάνουμε τον πατριωτισμό φθηνιάρικη πατριδοκαπηλεία με εμφυλιοπολεμικούς τόνους” πρόσθεσε, καταλήγοντας:
Η ανοχή σε όσους νιοφερτους παίζουν με τις αρχές και τους κανονες συμπεριφοράς της κεντροδεξιάς μας παράταξης έχει τα όρια της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου