Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τέρατα μορφώσεως οι υποψήφιοι βουλευτές της Εύβοιας, αλί που πάει;;;




Απολαυστικός ήταν  υποψήφιος βουλευτής της Εύβοιας, σε συνέντευξη του σε τοπικό ραδιόφωνο. Ο εν λόγω υποψήφιος ρέει  χρήμα ΠΟΤΑΜΙ σε διαφημίσεις έμμεσες και άμεσες,  σε blog και ραδιόφωνα.
Μιλώντας κάποιος σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο ακροατής χρειάζεται να έχει "εκπαιδευμένο" αυτί για να καταλάβει  τα λάθη του προφορικού λόγου. Θέλησε όμως ο εν λόγω υποψήφιος να "πουλήσει" την συνέντευξη σε site για να μπορούμε να την απολαύσουμε. Στο γραφτό λόγω δεν χωράνε λάθη!!!

Σύνταξη λόγου αλί. Ε! που αλλού πάει αλί. Όλο το μεγάλοι πλακατζήδες τη Ελλάδα στο ΠΟΤΑΜΙ   πήγαν, Πακιστανό γιατί μείνει έξω; αλί όχι απλώς ψηφίσει αλλά γίνει και στέλεχος το ΠΟΤΑΜΙ. Τόσο είναι το ενθουσιασμό το αλί. Δεν ξέρει όμως τι την ενθουσιάζει πιο πολύ, ότι Στάβρο είναι καλό  αρχηγό !!!!
 Η χρήση λέξεων και γλώσσας αλί μπερδεύει έννοιες,  όπως "θέμα", "πρόβλημα", "ζήτημα" και αυτή η λεκτική άγνοια  σε συνδυασμό με τον πολιτικό δείκτη  μείον που έχει κάνουν ένα εκρηκτικό μίγμα για το μέλλον της Εύβοιας.   

Μιλάμε για λαμπρές μέρες που θα ζήσουμε στο ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ αν οι Ευβοείς δεν αντιληφθούν ότι τα post είναι χοντρά πληρωμένα.
  Ή  μήπως τελικά την γλιτώσουμε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου