Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο τύπου σχετικά με τις δηλώσεις Κεδίκογλου στον ΣΚΑΙ

Η περιγραφή της εικονικής πραγματικότητας συνεχίζεται. Ο υπ. Βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σίμος Κεδίκογλου σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μας ενημέρωσε ότι «τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης έχουν αρχίσει να φαίνονται στην Εύβοια, καθώς ανοίγει ξανά εργοστάσιο στη Χαλκίδα μετά από πολλά χρόνια, ξαναδουλεύει το Μαντούδι, εντάχθηκε η περιφερειακή παράκαμψη της Χαλκίδας».
Στην Εύβοια των δεκάδων χιλιάδων ανέργων, των χιλιάδων λουκέτων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, του «προπολεμικού» συγκοινωνιακού δικτύου, της υγειονομικής φτώχειας, ο κ. Κεδίκογλου διαφημίζει ως «δικαίωση» των μνημονιακών πολιτικών το άνοιγμα κάποιου εργοστασίου (ποιού;), την δήθεν αναθέρμανση της ρημαγμένης τοπικής οικονομίας στο Μαντούδι και εξαγγέλλει για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια την περιφερειακή παράκαμψη της Χαλκίδας. Προφανώς και το ζητούμενο για τον κ. Κεδίκογλου είναι η προσωπική του πολιτική επιβίωση και μπροστά σε αυτόν τον στόχο δεν διστάζει ούτε την πραγματικότητα να παραποιήσει, ούτε ψεύτικες υποσχέσεις να ξαναδώσει, ούτε να παραδεχτεί ότι οι πολιτικές του Μνημονίου όχι μόνο δεν έσωσαν την χώρα, αλλά κατέστρεψαν τον παραγωγικό της ιστό, διέλυσαν κάθε έννοια δικαίου στις εργασιακές σχέσεις, εξαθλίωσαν τις δημόσιες υποδομές και ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί.
Δυστυχώς η Εύβοια βίωσε και συνεχίζει να βιώνει πολλαπλά τις «ευεργετικές» επιπτώσεις του Μνημονίου. Η δυστυχία και τα προβλήματα που βιώνει ο τόπος είναι πέρα για πέρα πραγματικά. Όπως πραγματική θα είναι και η απάντηση που θα δώσει ο λαός της Εύβοιας στις κάλπες της επόμενης Κυριακής σε όποιον συνεχίζει να της πουλάει «εικονική πραγματικότητα»
Η ελπίδα, που μας στέρησαν τόσα χρόνια, έρχεται!

Εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου