Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δευτέρα 19 Γενάρη , κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής του υποψήφιους βουλευτές Γιώργο Μαρίνο και Αντώνη Κούκουρα επισκέφτηκαν το σταθμό πυροσβεστικής στη Χαλκίδα, οι οποίοι επαναβεβαίωσαν τη στήριξη του ΚΚΕ στα αιτήματα των πυροσβεστών και τους κάλεσαν να αντιταχθούν στην κινδυνολογία της Ν.Δ και στις αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ ,
να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ ώστε να δυναμώσει η αντίσταση , η διεκδίκηση την επόμενη μέρα, ενάντια στην αντιλαική πολιτική που θα συνεχιστεί , να δυναμώσει η εργατική –λαική αντιπολίτευση και να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της βαρβαρότητας που επιβάλλουν τα μεγάλα συμφέροντα και η Ε.Ε στους εργαζόμενους.
Επίσης, κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους βουλευτές Γιώργο Μαρίνο και Γιάννη Τζαβάρα επισκέφτηκε το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στην Αυλίδα και συζήτησε με τους εργαζόμενους.
Σε δήλωση του ο Γιώργος Μαρίνος ανάφερε τα εξής :
«Παρά τις φιλότιμες, ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού η κατάσταση στο θεραπευτήριο παραμένει κρίσιμη. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η υποχρηματοδότηση και οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Οι ευθύνες είναι εγκληματικές και επιβάλλεται να καταλογιστούν με την ψήφο του λαού τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ που ως αξιωματική αντιπολίτευση «σφυρίζει αδιάφορα»και πολύ περισσότερο στηρίζει την πολιτική της Ευρωπαικής Ενωσης που επιβάλλει την υποχρηματοδότηση στις δημόσιες κοινωνικές δομές και αντιμετωπίζει τις κοινωνικές υπηρεσίες ως κόστος.
Το ΚΚΕ σταθερά , επίμονα παρεμβαίνει, ασκεί πίεση για την στήριξη του Θεραπευτηρίου , την αντιμετώπιση των ελλείψεων και είναι στο πλευρό των εργαζομένων.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται πως θα σχηματιστεί , ανέφερε ο Γιώργος Μαρίνος θα ακολουθήσει κι αυτή αντιλαική πολιτική γιατί είναι δεσμευμένη στην στρατηγική της Ε.Ε και στα μεγάλα συμφέροντα. Γιαυτό τα συμφέροντα των εργαζομένων επιβάλλουν ενίσχυση του ΚΚΕ για να δυναμώσει η εργατική –λαική αντιπολίτευση, να ισχυροποιηθεί η πάλη των εργαζομένων την επόμενη μέρα για την ανάκτηση των απωλειών των εργατουπαλλήλων , τη στήριξη των δημόσιων κοινωνικών δομών και των άμεση πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού, για να επιταχυνθούν οι εξελίξεις για την εργατική –λαική εξουσία και διακυβέρνηση.
Αυτή η επιλογή απαντά στους κάθε λογής εκβιασμούς και στα δικομματικά ψευτοδιλλήματα.
Το βράδυ της Δευτέρας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος και Γιάννης Τζαβάρας μίλησαν σε συγκέντρωση στην Αρτάκη, στο δημαρχείο της πόλης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου