Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μια απουσία από τις εκλογές που θα φέρει την "γλυκόξινη νίκη"

Μπορεί να μην μετέχει στις εκλογές ο Τάσος Γέραλης με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να απουσιάζει επίσημα, αλλά δεν επέλεξε την σιωπή, άλλωστε πώς να το κάνει;  Ίσως να είναι ο μόνος που ήταν παρών και παρέμβαινε συνεχώς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και δεν εμφανίστηκε μόνο στην προεκλογική περίοδο. 

Είναι δυστύχημα που ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και τον είχε δεν τον «ανακάλυψε» και προτίμησε άλλους άφωνουςπου ακόμη και σήμερα δεν έχουν βγάλει ούτε μια ανακοίνωση!!! και στηρί- ζονται σε παλαιοκομματικές μεθόδους.

Μεστός καθαρός προχθές σε ραδιοφωνικό σταθμό βγήκε και είπε ότι στηρίζει τον  ΣΥΡΙΖΑ, χθες στο προφίλ του στο facebook ανάρτησε το παρακάτω σχόλιο και φαίνεται, ότι έχει φίλους που τον αγαπούν και τον επικροτούν για τις θέσεις και τον καθαρό λόγο του.


Το σχόλιο του:

Και ξαφνικά, θυμήθηκαν την ’μεσαία τάξη’’ μόλις 8 ημέρες πριν τις εκλογές.
-‘’Η πολιτική του Σύριζα θα αφανίσει τη μεσαία τάξη’’, δηλώνει χωρίς αιδώ ο Αντώνης Σαμαράς.
-Ο Σύριζα ετοιμάζεται να τετραπλασιάσει το φόρο ακινήτων σε όλη τη μεσαία τάξη’’, κραυγάζει η Μαρία Σπυράκη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λέξη ‘’όλη’’ .
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δεν διστάζει να το πάει ακόμη παραπέρα, κινδυνεύοντας να γελοιοποιηθεί πλήρως. ‘’Οι υποσχέσεις του Τσίπρα, δήλωσε προσφάτως, οδηγούν την οικονομία σε νέο μνημόνιο, καταστρέφοντας εκείνους που άντεξαν την κρίση, τη μεσαία τάξη’’!
Δηλαδή , η ‘’μεσαία τάξη ‘’, ήταν αυτή που ‘’άντεξε την κρίση’’.!!
Εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους ανήκουν πουν;
Χιλιάδες στελέχη επιχειρήσεων που έμειναν χωρίς δουλειά ανήκουν πουν;;;
Χιλιάδες πτυχιούχοι που έφυγαν στο εξωτερικό ανήκουν πουν;;;

Σήμερα, τους ‘’νοικοκυραίους’’ τους συναντά κανείς στις απέραντες σειρές μπροστά στις τράπεζες, όπου αναμένουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, φόρους, ΔΕΗ σκυφτούς με το πρόσωπό τους γυρισμένο προς τον τοίχο, τους συναντάς στις ουρές των συσσιτίων των δήμων και της εκκλησίας.
Όπως είχα γράψει στη δήλωση παραίτηση μου από το ΠΑΣΟΚ, «Ζούμε το θεσμό του ελεήμονα, αντί για την πολιτειακή υποχρέωση, ξεχνάμε ότι υπηρετούμε τον λαό όχι «κατά χάριν» αλλά κατά την κοινωνική απαίτηση».

Αυτή την μεσαία τάξη την εξαφάνισαν τους έκανα να ζουν με κάθε είδους ελεημοσύνη . Δεν υπηρέτησαν την μεσαία τάξη ως όφειλαν κατά «κοινωνική απαίτηση».
Και εδώ είναι η διαφορά και για τον λόγο αυτό αυτή η μεσαία τάξη ξέρει και θα δώσει την δική της απάντηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου