Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα νίκης στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ από στην Χαλκίδα



Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και  νίκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, στην Χαλκίδα, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκίδα, με ομιλητές, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρούντι Ρινάλντι και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Οικολόγων - Πράσινων, Χριστίνα Ευθυμιάτου.

 Η Χριστίνα Ευθυμιάδου μίλησε πρώτη και αναφέρθηκε στην απόφαση των οικολόγων πράσινων να μην «μετρηθούν»  σε αυτές τις εκλογές κατερχόμενοι ξεχωριστά στις εκλογές καθότι αυτό που προέχει είναι να φύγουν οι μνημονιακές δυνάμεις από την εξουσία και να κυβερνήσουν οι δυνάμεις εκείνες που θα βάλουν τέλος στη κοινωνική εξαθλίωση  του λαού μας. Στη συνέχεια το λόγο πήρε Ρούντι Ρινάλντι.


Ο Ρούντι Ρινάλντι στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη να έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ για να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, τόνισε την  αλλαγή που πρέπει να επέλθει στην Ελλάδα στηρίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζει την  ριζοσπαστική αριστερά. Εξαπέλυσε ευθείες αιχμές στο μνημονιακό σύστημα που αποτελείται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ,  το οποίο λεηλάτησε την χώρα μας.  

Ανέφερε  ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν προέρχεται από τζάκια τα οποία έχουν ενοχοποίηση και λεηλάτησε χωρίς ντροπή την
χώρα. Κάλεσε το λαό να μην υποκύψει στον εκφοβισμό και την τρομοκρατία που επιδιώκουν τα άλλα κόμματα αλλά να δώσει αυτοδυναμία στο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα του, ενώ κάλεσε τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους συντρόφους του να μην αλλάξουν ποτέ και κυρίως να μη μοιάσουν σε αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Έκανε ευθεία επίθεση στην ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ και στο Ποτάμι τα οποία δεν εκφράζου τίποτα περισσότερο από την υποτέλεια της χώρας.

Στο τέλος ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να απευθύνουν χαιρετισμό στο κοινό.

Παρόντες μεταξύ στην εκδήλωση ήταν:  Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Λεβέντης, ο πρώην αντιδήμαρχος Αρτάκης Τάσος Πρατσόλης και η γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας Μαρία Σμυρναίου. 

Από τους προτεινόμενους της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που προτάθηκαν για υποψήφιοι βουλευτές στην Αθήνα και δεν επιλέγηκα ήταν ο Σταμάτης Βαρδαρός, ο Τάσος Γέραλης μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος , η Χαρά Νίκα,  και ο Δημήτρης Φωκάς . 

Παρόντες επίσης ήταν ο Βασίλης Παππαδάς, η Σταυρούλα Οικονομέα, ο Τάσος Βουκούτης, ο Τάσος Καλαθέρης,    κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου