Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αυτό που είπε ο Σταύρος Θεoδωράκης....Το μότο υποψήφιου βουλευτή με το Ποτάμι. Τώρα πως ο διάβολος γίδια δεν είχε και τυρί επούλαγε είναι μια άλλη ιστορία.



Και να θυμάστε όταν ψηφίζετε ότι «Τζάμπα τυρί υπάρχει μόνο μέσα στην ποντικοπαγίδα.»


Παρακολουθήσαμε, στη εκπομπή ΣΤΟΠ ΚΑΡΕ της Ιωάννας Μουρζανά στο ΣΤΑΡ της Κεντρικής Ελλάδας, την συνέντευξη που έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας με το Ποτάμι κ. Τούσης .

Κάτσαμε για να ακούσουμε την «νέα πρόταση» που κομίζει. Απογοητευτήκαμε γενικός, αφαιρετικός, αόριστος,  με μεγάλη ευκολία  μετακινείται μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Χωρίς να ντρέπεται, ότι πρώτα από όλα οφείλει να σέβεται τα κόμματα αυτά και να μην θεωρεί, ότι είναι μπουρδέλα και μπορεί να μπαίνει μέσα ελεύθερα και να επιλέγει αν θα τα ….

Χρειάζεται να σέβεται τα αντίπαλα κόμματα και να μην προσβάλεις τα στελέχη του, που είναι εκεί και τα κρατάνε ζωντανά. Κάποιος πρέπει να πει σε αυτή την απολιτική γενιά των νέων, ότι εκεί μέσα υπήρξα και υπάρχουν κάποιοι νέοι που στηρίζουν τα κόμματα τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια, και το κάνουν εθελοντικά  και πολλοί από αυτούς τους νέους «παίρνουν» λιγότερα από όσα δίνουν,  γιατί αυτά τα παιδιά πιστεύουν σε μια ιδέα. 
Χρειάζεται να μάθει ότι τα κόμματα είναι θεσμοί της δημοκρατίας. Μπορείς να διαφωνείς  για την στρατηγική τους, την ιδεολογία τους,  την πολιτική τους, την λειτουργία  τους. Δεν μπορείς όμως να τα κατηγορείς, να τα απαξιώνεις χωρίς να  καταθέτεις την δική στρατηγική, την δική σου πολιτική πρόταση. 
Σήμερα κύριε Τούση, δεν είχατε πολιτική πρόταση. Η ευκολία σας να λέτε ότι μπορείτε  να συνεργαστείτε  είτε με την ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει έλλειψη στρατηγικής, γιατί αυτά τα κόμματα έχουν στρατηγική και είναι αντίθετη, χωρίς να είναι κακό αυτό.
Η δική σου πρόταση αν υπάρξει ποτέ μόνο κοντά στην πρόταση του ενός από τα δύο μπορεί να είναι, διαφορετικά θα είστε καιροσκόποι εκεί στο ποτάμι.   



Να σας κάνω μια ερώτηση κύριε Τούση πως ενταχθήκατε σε ένα κόμμα χωρίς καταστατικό λειτουργίας;;; Έχει καταστατικό λειτουργίας το ποτάμι;  Αν δεν έχει πως κατηγορείται τους νέους των κομμάτων αυτών;;;  Μήπως ενταχθήκατε εσείς  από καιροσκοπισμό; και όχι αυτοί οι νέοι;;; 

Άλλωστε η πολιτική σας γύμνια φάνηκε, σε μια συνέντευξη 10 λεπτών, είπατε  την φράση  «Αυτό που είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης..» περισσότερες από 12 φορές, γεγονός που δείχνει,  ότι είστε αρχηγικό κόμμα χωρίς καταστατικό , αρχές και πολιτική.

 Ετσι σε μας απλά αποδείξατε ότι δεν έχετε αρχές και αξίες είστε απλά "αυτό που είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης"… καιροσκόποι όλοι εκεί στο ποτάμι και ο λαός της Εύβοιας χρειάζεται να προσέξει τι θα ψηφίσει. 
Χρειάζεται πρώτα να πετάξει έξω εκείνα τα κόμματα που είναι χωρίς αρχές και αξίες, όπως "την ήρα από το στάρι" και στην συνέχεια να δει από τα υπόλοιπα κόμματα ποιο έχει την καλύτερη πολιτική πρόταση που πιστεύει, ότι αξίζει να παλέψει για να ανορθωθεί η Ελλάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου