Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Χορηγοί της Ν.Δ: Ποιος την γαμ@@ την πρωτιά του Αλέξη», αυτή χάθηκε. Τώρα σημασία έχει το Plan B.


Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η σέντρα του φετινού πρωταθλήματος «Εκλογές 2015 την Κυριακή το πρωί, το οποίο φαίνεται πως έχει τελειώσει πριν αρχίσει και αποτελεί  έκπληξη στην ιστορία του θεσμού. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις ομάδες που συμμετέχουν .


 Το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τρία χρόνια στην κορυφή του θεσμού, φαινόταν ότι θα είναι η ΝΔ. Δυστυχώς όμως μετά το ατύχημα που είχε στην προπόνηση  του Μάη  2014 δεν μπόρεσε να «γιάνει».  Οι  μεταγραφές που έγινα δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα  και άφησαν την ομάδα  στα μισά του δρόμου.

Η «κλοπή» της Άντζελας μέσα από τα χέρια του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι είχε αρνητικά   αποτελέσματα,  μπορεί η ψυχολογία των οπαδών να ανέβηκε αλλά  οι παίκτες μέσα στο γήπεδο εξαντλήθηκαν, όταν είδαν τις  φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με το νέο απόκτημα. Οι παίκτες αντί να προπονούνται στο γήπεδο άρχισαν να  προπονούν  κάθε μέρα την χείρα με τα πέντε ορφανά στα αποδυτήρια !!!



Οι δύο μεγάλες μεταγραφές που έγιναν από το ΛΑΟΣ το 2012,  το δεξί εξτρέμ Άδωνις  και ο «τσεκουράτος» κόφτη Μάκης, φαίνεται ότι είναι ντοπαρισμένη ακόμη με τα ήθη και τις «αξίες» τους και διώχνουν τους φιλάθλους προς το ποτάμι. Ο πάλαι ποτέ αρχηγός της ομάδας Κώστας Καραμανλής,  φημολογείται ότι επέστρεψε από το Θιβέτ με περιττά κιλά και ξεχύθηκε στους κάμπους των Σερρών να φέρει στην βουλή το νέο πριγκιπόπουλο της οικογένειας και thats.  Αρκετοί αναπληρωματικοί παίκτες που παραχωρήθηκαν  από τοπικές ομάδες  φαίνεται ότι αποδείχθηκαν Αστραχάν και δεν μπόρεσαν να κάνουν  την ομάδα να τρέξει.

 Η καθημερινή κατάρρευση της στρατηγικής  του προπονητή Αντώνη Σαμαρά να ρίξει στο γήπεδο το συναίσθημα του φόβου αντί της μπάλας διάλυσε το δυναμικό της ομάδας και έδιωξε από το γήπεδο του φιλάθλους.

Τα καθημερινά αυτογκόλ, οδηγούν την  Νέα Δημοκρατία να χάνει το πρωτάθλημα με 8,5 πόντους διαφορά. Το αποτέλεσμα αυτό έχει φοβίσει  τους χορηγούς της ομάδας και τρέχουν να εφαρμόσουν το plan B.  Οι  χορηγοί της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες ώρες λένε :

«Ποιος την γαμ@@ την πρωτιά του Αλέξη», αυτή χάθηκε.

« Ποιος γαμ@@@ αν η διαφορά είναι μεγάλη ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ» αυτό είναι πρόβλημα του προπονητή  Αντώνη, να πάει και να κοιτά το ταβάνι στην βίλα του μετά την Κυριακή!!!



Το πλάνο Β προβλέπει κόφτε την  αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ , κόφτε  την αυτοδυναμία  του Αλέξη, πάση θυσία.   Στόχος των χορηγών της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες ώρες είναι αυτός και μόνο αυτός,  ώστε να χρειαστεί ο Αλέξης  να παίζει συνεχώς σε πλέι-οφ και να μοιραστεί την κορυφή μαζί με το ΠΟΤΑΜΙ. Άλλοι βέβαια χορηγοί θέλουν κάποιους άλλους στο πιλοτήριο της χώρας ως συγκυβερνήτες του Αλέξη.

Τι στο διάολο τους χορηγούν ως επαρχιακές ομάδες. Οι χορηγίες για κάτι τέτοιες ώρες γίνονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου