Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ιδού το ποδήλατο που αγόρασε ο Πρωθυπουργός στις Κάννες , όταν εξαφανίστηκε για λίγο!!!

Κατά την διάρκεια των κρισιμότατων διαπραγματεύσεων που διεξήχθησαν στις Κάννες στο πλαίσιο του G-20, υπήρξε ένα τρίωρο κατά το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου εξαφανίστηκε. Μάταια ο Ε. Βενιζέλος τον αναζητούσε κατά την διάρκεια των συνομιλιών με την Κριστίν Λαγκάρντ. 
Έντονη ανησυχία προξένησε το γεγονός ότι το ipad του κ. Παπανδρέου, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ, βρισκόταν στο δωμάτιο της Ελληνικής αντιπροσωπίας. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις υπηρεσίες ασφαλείας ενώ ταυτόχρονα κινητοποιήθηκαν και ειδικές δυνάμεις του Γαλλικού στρατού, οι οποίες άρχισαν να ερευνούν το χώρο με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός πραγματοποίησε ένα ταξίδι αστραπή μέχρι το Μονπελιέ, που βρίσκεται επίσης στη γαλλική ριβιέρα, για να...
συναντήσει τον Λάνς Αρμστρονγκ. Ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε, μαζί με τον καταξιωμένο αθλητή, το τοπικό ποδηλατάδικο, το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα στην Ευρώπη προκειμένου να αγοράσει το νέο του ποδήλατο. Μετά από έντονο προβληματισμό αγόρασε ένα υπερσύγχρονο ποδήλατο από κράμα ανθρακονημάτων και νανοχάλυβα  εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό κοντέρ τελευταία τεχνολογίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως εξομολογήθηκε στον κ. Αρμστρονγκ, θέλει να συμμετέχει στον επόμενο ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας. Ο Tour de France θεωρείται, από πολλούς ως ο πιο απαιτητικός ποδηλατικός αγώνας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε μάλιστα και συμβουλές από τον καταξιωμένο ποδηλάτη για το πως μπορεί να επαναφέρει την αλυσίδα του ποδηλάτου στη σωστή της θέση εν κινήσει.
Ενθουσιασμένος από τις συμβουλές και τις νέες εμπειρίες που απέκτησε από τον κ. Αρμστρονγκ ο πρωθυπουργός επέστρεψε στο Palais de Festival στις Κάννες, όπου συνεδρίαζαν οι ηγέτες του G-20, για να υποστηρίξει στους διεθνής εταίρους την προτοβουλία του για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Ο Γάλλος πρόεδρος, πληροφορηθείς το γεγονός αποχώρησε λέγοντας “Γιώργο είσαι απαράδεκτος, μας έστησες 3 ώρες και θα εισηγηθώ να σου απαγορευτεί η συμμετοχή στον Tour de France". Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε καθώς θα επέστρεφε στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές του ότι πιο πολύτιμο, το νέο του ποδήλατο.
Τα όσα συνέβησαν χθες στις Κάννες δόθηκαν ως διαρροή στον τύπο, από την Γαλλική προεδρία και μάλιστα προσωπικά από τον Νικολά Σαρκοζί ο οποίος δεν θέλει πια ουτε να ακούει το όνομα του Έλληνα πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου