Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δωρεά στο Γηροκομείο Χαλκίδος απο τον Γιάννη και την Ελισάβετ Συμεωνίδη

Σημαντική δωρεά προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Χαλκίδος, Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος, απο ομογενείς Ευβοείς, εις μνήμην των γονέων τους.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ “ Ο ΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ ” Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Διευθυντής π. Συμεών Ηλιοδρομίτης, ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες μας κ. Γιάννη Συμεωνίδη
και κα Ελισάβετ Συμεωνίδη, ομογενείς Ευβοείς, που ζουν και εργάζονται στην Αμερική και έδειξαν, γι' ακόμη μια φορά, έμπρακτα την αγάπη τους για το ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ προσφέροντας 2 (δύο) τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και 2 (δύο) στεγνωτήρια, εις μνήμην των γονέων τους Βασιλείου και Ιωάννας Συμεωνίδη και Παναγιώτη Μπέζα.


Η δωρεά τους αποτελεί απόδειξη της φιλανθρωπικής τους διάθεσης και της αγάπης τους προς την Αγία μας Εκκλησία και το έργο Της, γι’ αυτό και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η προσφορά της δωρεάς τους έγινε από τον κ. Γιάννη Συμεωνίδη την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 το πρωί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου, οπότε και ο ίδιος έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου Προέδρου και τα θερμά συγχαρητήρια όλων των υπολοίπων μελών.

Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον τους και οι ευχαριστίες μας αυτές μεταφράζονται σε αγάπη προς τους ιδίους και τις οικογένειες τους καθώς και σε προσευχή στο Άγιο Θυσιαστήριο για υγεία και κάθε προκοπή και ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου