Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η μούντζα του μαθητή που παρέλαση «διχάζει» Facebook και Τwitter!

Tο πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει γίνει ο μαθητής από την Λάρισα, ο οποίος ύψωσε το χέρι του κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης και μούντζωσε τους επισήμους!
48 ώρες μετά ο παραστάτης έχει γίνει και το πιο αμφιλεγόμενο θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα.
Οι χρήστες του Facebook και του Twitter έχουν διχαστεί με την κίνηση του μαθητή.

Οι περισσότεροι τον επευφημούν με σχόλια όπως «να αγιάζει το χέρι του», «Μπράβο», «Η εθνική μας μούντζα», μετατρέποντας την κίνηση του σε «σύμβολο» της αγανάκτησης των πολιτών για τους πολιτικούς.

Μάλιστα δεν είναι λίγα τα fan pages που έχουν δημιουργηθεί για αυτό το λόγο και με σκοπό να μην επιτρέψουν να τιμωρηθεί ο μαθητής για την κίνησή του.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη των χρηστών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η παρέλαση είναι «ιερή» και δεν επιτρέπεται να την προσβάλει κάποιος με αυτό τον τρόπο. Μάλιστα κατηγορούν τον μαθητή ότι έκανε την κίνηση μόνο και μόνο για χάριν εντυπωσιασμού, χωρίς να έχει κανένα πολιτικό υπόβαθρο η πράξη του.
Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι η μούντζα του μαθητή να είναι το μείζον θέμα σε συζητήσεις εντός και εκτός κοινωνικών δικτύων, με τους θαυμαστές του να είναι πολλοί περισσότεροι από τους κατηγόρους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου