Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί αργήσατε, κ. Πάγκαλε; «Ήμουν στα κτήματα»!

Και όμως ναι, αυτή ήταν η απάντηση του Aντιπροέδρου της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, στον διευθυντή της «prionokordela.gr», κ. Αχιλλέα Βουνάτσο, που βρέθηκε στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, για τα 37 χρόνια από την ίδρυση του.
Ο κ. Βουνάτσος απηύθυνε την ερώτηση «Γιατί αργήσατε, κ. Πάγκαλε;» στον Αντιπρόεδρο, όταν τον συνάντησε στο διάδρομο,
εμφανώς ατημέλητο και αργοπορημένο, μετά το τέλος της ομιλίας του Προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού, κ. Γιώργου Παπανδρέου! Η απάντηση… ήταν κατά το γνωστο «παγκάλειο» ύφος .. : «Ήμουν στα κτήματα»!
Αλήθεια, κ. Πάγκαλε, γιατί χαθήκατε τώρα τελευταία; Σας είχαμε συνηθίσει στην «πρώτη γραμμή» της κυβέρνησης. Μήπως τελικά σας έχει βγάλει στην… άκρη ο Πρόεδρος, κ. Αντιπρόεδρε και του το… «κρατάτε»;
Πάντως, αν σοβαρολογούσατε και δεν ήταν απλά «χιουμοράκι», τί κτήματα έχετε, αν επιτρέπεται; Αμπέλια, εάν δεν απατόμεθα, ε; Καθώς, ως γνωστόν, η άμπελος χρειάζεται φροντίδαν, δια να μην την πιάσει περονόσπορος! Μακριά απο εσάς, βέβαια! Χρόνια να μας κόβει ο Θεός, αμπέλια να σας τα δίνει! Ή μήπως πατάγατε σταφύλια δια μούστον; Αχ… και πόσο μας αρέσουν τα μουστοκούλουρα!
Καλόν Τρύγον! Ιώ, ιώ, Βάκχε ευοί!
http://www.prionokordela.gr/rokanidia/giati-argisate-k-pagkale-imoyn-sta-ktimata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου