Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

«Μάνα, πατέρα, συγγνώμη φεύγω και θα σας βλέπω από ψηλά» - Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 19χρονου στα Χανιά

"Φεύγω και θα σας βλέπω από ψηλά", έγραφε στο σημείωμα που είχε πάνω του όταν βρέθηκε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κρεμασμένος από μια χαρουπιά σε ορεινή περιοχή Νότια των Μουρνιών Χανίων.
Ο 19χρονος αυτόχειρας, γιός γνωστής γιατρού των Χανίων, είχε φύγει από το σπίτι του πριν απο ένα μήνα, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι πηγαίνει ταξίδι. Στις 9 Αυγούστου και καθώς δεν έδινε σημεία ζωής, οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές.
Περπατούσε και είδε πτώμα κρεμασμένο σε δέντρο
Δυστυχώς το κρεμασμένο πτώμα που αντίκρυσε ένας βοσκός στον βοσκότοπό του, πίσω από το Νοσοκομείο Χανίων στις Μουρνιές, έδωσε με τον πιο τραγικό τρόπο την απάντηση στις ανησυχίες της οικογένειάς του. Ο βοσκός ειδοποίησε σοκαρισμένος τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και ξεκρέμασαν το άψυχο σώμα του νεαρού από το δέντρο.
Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, το πτώμα του 19χρονου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ αμέσως κλήθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης για να κάνει τη νεκροψία - νεκροτομή.

To τραγικό σημείωμα αποκάλυψε την ταυτότητά του
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews, παρά την προχωρημένη σήψη, συγγενής αναγνώρισε τον νεκρό, ενώ η ταυτότητά του βεβαιώθηκε και απο την γραφολογική εξέταση του σημειώματος που βρέθηκε στα ρούχα του με εκείνο που είχε αφήσει στο σπίτι του στα Χανιά. "Μάνα, πατέρα, συγνώμη φεύγω και θα σας βλέπω από ψηλά", έγραφε στο σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο άψυχο σώμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου