Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ξαφά -Μάνος το Δίδυμο του Υes Men


Μιράντα Ξαφά, Στέφανος Μάνος οι δύο ποιο σκληροί εκφραστές, στην χώρα μας της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, Έτρεξαν πρωί-πρωί με το που μάθανε τι έγινε χθες το βράδυ μεταξύ Βενιζέλου και Τρόικας στο Ράδιο του Σκαϊ, που αλλού άλλωστε; να δώσουν μαθήματα-εξετάσεις αλήθεια που; Νεοφιλελευθερισμού.

Με στόχο να χειραγωγήσουν-πανικοβάλλουν την Ελληνική κοινή γνώμη με τις ποιο ακραίες και επικίνδυνες ιδεολογικά και πρακτικά πολιτικές προτάσεις τους.
Η πρώτη «να κλείσουμε τώρα άμεσα μία ΔΕΚΟ, για παράδειγμα τον ΟΣΕ, να απολύσει άχρηστους υπαλλήλους», ώστε να γυρίσει πίσω η Τρόικα, μπας και χάσει η Βενετία βελόνι.

Ο Δεύτερος έχει βγάλει το συμπέρασμα «ότι στο τέλος του μήνα το ταμείο θα είναι άδειο» και «η κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμία περικοπή δαπανών ξοδεύοντας φέτος περισσότερα από πέρυσι». Και συνεχίζει το κρεσέντο βλακείας και ανευθυνότητας φέρνοντας ως παράδειγμα «να μην πάει στη έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός, γιατί αναρωτιέται τα έξοδα ποιος θα τα πληρώσει;» και έτσι γίνετε περικοπή δαπανών.


Ακόμη εγκάλεσε το σταθμό γιατί στις ειδήσεις του λέει ότι  "Συμβατή με το Σύνταγμα έκρινε  το Συμβούλιο Επικρατείας τη θέσπιση πληθυσμιακών κριτηρίων για ίδρυση νέων φαρμακείων" και κάλεσε τον σταθμό να λέει ότι είναι απόφαση του το Δ΄ Τμήμα και πιστεύει ότι η ολομέλεια θα ακυρώσει την απόφαση του τμήματος. Τι να σχολιάσουμε για την  άποψή σας για την Δικαιοσύνη κ. Μάνο;;

Σχόλιο: Δηλαδή να κλείσει το Μαξίμου;Κύριοι;
Την δικαιοσύνη πότε την δεχόμαστε;
Ανθρωπάκια που καταντήσατε την χώρα και συνεχίζετε να θέλετε να την πάτε στον πάτο. 
http://eviapost.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου