Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τώρα η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ, τονίζει ο Κ.Σκανδαλίδης. «Ή αναγέννηση, ή θα το ξεπεράσει η Ιστορία»

Μήνυμα ανασύνταξης και ανασυγκρότησης του Κινήματος απευθύνει ο Κώστας Σκανδαλίδης, εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Τα Νέα αφήνει να εννοηθεί ότι το ΠΑΣΟΚ έχει φθάσει σε σημείο καμπής.

Συγκεκριμένα, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βαθιά προβληματισμένο από την πολυεπίπεδη κρίση που διέρχεται η δημοκρατική παράταξη, ζητάει η Εθνική Συνδιάσκεψη του Σαββάτου να αποτελέσει αφετηρία για την ανασυγκρότηση του Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και προειδοποιεί ότι «ή θα αναγεννηθεί τώρα ή θα το ξεπεράσει η Ιστορία».
Καταλογίζει «άγνοια κινδύνου» σε όσους «δεν βλέπουν ούτε ένα μέτρο πέρα από τη μύτη τους» για το πού οδεύει το ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία για την «προγραμματική και ιδεολογική ανασυγκρότηση του Κινήματος».

Καλεί μάλιστα τον Γιώργο Παπανδρέου το Σάββατο, στην επέτειο των 37 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, «να ανοίξει οριστικά τον δρόμο στο πραγματικά διάδοχο κίνημα που θα αναγεννηθεί για να οδηγήσει τη χώρα και στη νέα εποχή και δεν θα θαφτεί στα συντρίμμια που προκαλεί η σημερινή κρίση. Να ανοίξει ένα παράθυρο στην ελπίδα για τον λαό και τον τόπο».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου