Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Στον "πάγο" βάζει η Συγγρού Γιαννόπουλο και Χειμάρα;

Με πιέσεις και ανταλλάγματα (τα οποία θα φανούν στο μέλλον) προσπαθούν οι επιτελείς της Συγγρού -σύμφωνα με πληροφορίες- να θέσουν εκτός ψηφοδελτίου Φθιώτιδας τον Θανάση Γιαννόπουλο και τον Θανάση Χειμάρα.

Ο λόγος: Επιθυμία Σταϊκουρα. Και η επιθυμία Σταϊκουρα είναι ελέω Θεού διάταγμα για τον Σαμαρά και τη ΝΔ.

Ο κ. Σταϊκουρας επιθυμεί μία εύκολη εκλογή και δεν θέλει δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιο. Τα ονόματα που ακούγονται πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο μέχρι στιγμής είναι:

Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκος Σταυρογιάννης, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, Ελένη Μακρή Θεοδώρου και Λένα Τσεκούρα Αμερικάνου.

Και ο πιο πολιτικά άσχετος καταλαβαίνει από αυτά τα ονόματα πως στήνεται μια σίγουρη και εύκολη εκλογή για τον Χρήστο Σταϊκουρα.

Ο κ. Σταυρογιάννης δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές, ενώ ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος είχε πάρει μόλις 5.000 σταυρούς και ήταν "λαγός" του Σταϊκουρα με σκοπό να κόψει σταυρούς από Γιαννόπουλο, Καλλιώρα και Σταυρογιάννη.
  
Ο Γιαννόπουλος και ο Χειμάρας πιέζονται και τους προσφέρονται "εναλλακτικοί" θώκοι για να μην είναι υποψήφιοι Βουλευτές στις επόμενες εκλογές. Πολλοί το θεωρούν σίγουρο πως και οι δύο θα υποκύψουν τελικά στην επιθυμία Σταϊκούρα και θα κάνουν πίσω αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στον τελευταίο.
Ακόμη κι αν αποχωρήσουν πάντως οι δύο, ο Σταϊκουρας δεν θα είναι ευχαριστημένος με τον Νίκο Σταυρογιάννη στο ψηφοδέλτιο αφού τον ήθελε και αυτόν "εκτός". Στον "πόλεμο" των προηγούμενων ετών δεν κατάφερε να τον βγάλει από το πολιτικό παιχνίδι όπως έγινε με τον Ηλία Καλλιώρα.
Γεγονός είναι πως με αυτά τα ονόματα ο Νίκος Σταυρογιάννης θα είναι ο μόνος εσωκομματικός αντίπαλος για τον Χρήστο Σταϊκουρα αφού όλοι οι αντι-Σταϊκουρικοί θα κινηθούν προς αυτόν, οι οποίοι δεν είναι λίγοι αφού υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον κ. Σταϊκούρα από μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της ΝΔ στη Φθιώτιδα.

Το σίγουρο είναι πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα έχουμε πολλά να δούμε στο μέλλον και  θα έχουμε και πολλές εκπλήξεις.
lamiastereanews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου