Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η Σταυρούλα Οικονομέα: ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Η Σταυρούλα Οικονομέα με την ανακοίνωση που ακολουθεί απαντάει σε μέρος όσων συμβαίνουν αυτές τις μέρες στο Νοσοκομείο. Με αφορμή την αντικατάσταση της Διοικήτριας από τον νέο Διοικητή και τη διαταραχή ισορροπιών που φέρνει αυτή η αλλαγή, καθότι όπως είναι δεδομένο θα θίξει συμφέροντα, έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Στην ανακοίνωση της η κ. Οικονομέα κατηγορεί τον  κ. ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ για τις ενέργειες του, γράφει ότι διακατέχεται από ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΟ μένος  και αποδίδει τον τσακωμό μαζί του στην υπεράσπιση που παρείχε έναντι της συκοφαντικής συμπεριφοράς του σε  υπάλληλο του Νοσοκομείου.
Διαβάστε την ανακοίνωση...

 Δεν πρόλαβε, να εκτονώσει απόλυτα το αντιπασοκικο  του μένος, στους υπαλλήλους, που αυτός και η παρέα του [ελάχιστοι] είχαν στοχοποιησει. Ένα μίσος που είχε φωλιάσει μέσα του πολλές δεκαετίες...Μόλις πήρε την εξουσία, [έγινε διευθυντής]  πριν περίπου 3 μηνες, ξεκινησε την α ν τ ι π α σ ο κ ι κ η  του εκστρατεία κατά συγκεκριμένων υπάλληλων και ήταν πολλοί. Ότι κινείτο πράσινο το πυροβολούσε! Μετά τις τελευταίες εξελίξεις [απώλεια προστασίας-κάλυψης!] κι ενώ είχε την πεποίθηση και την διαβεβαίωση πως θα συνέχιζε ακάθεκτος την π α σ ο κ ι κ η  κ α θ α ρ σ η[!] έπεσε σε βαθιά θλίψη, με μερικές συγχιτικές αναλαμπές και κρίσεις υστερίας!

Έτσι καβγάδισε και μαζί μου, που ήμουν από τους λίγους που δεν είχε ακόμα προλάβει να τσακωθεί! Η καταγγελία του προς το πρόσωπο μου περιποιεί τιμή σε μένα και είμαι υπερήφανη που με κατήγγειλε αυτός ο κύριος! Υπερασπιζόμουν εκείνη την ώρα την τιμή και την υπόληψη ενός υπάλληλου που τον συκοφαντούσε κατά την προσφιλή του τακτική. Που θα βρει τώρα άλλη τέτοια ευκαιρία και στήριξη?...Μια μόνο συμβουλή-νουθεσία.

Δεν πρέπει ποτέ στη ζωή μας να κάνουμε κάτι κακό, που δεν θα μας άρεσε να το κάνουν σε μας. Τελος, δεν θα  ξανα απαντησω σε τιποτε αλλο στο εξης, και δεν θα τον ακολουθησω στον κατηφορο που έχει πάρει με στόχο την πολιτική δίωξη συναδέλφων. Το φαινόμενο αυτής της αλλόκοτης, εκδικητικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς, θα πρέπει να καταδικαστεί και να καταγγελθεί στο υπουργείο, από όλους όσους έχουν υποστεί ανάλογες συμπεριφορές και καλώ όλους τους συνάδελφους να μην σιωπούν. κατά τα λοιπά, αυτό το φαινόμενο της λυσσαλέας συμπεριφοράς του, χρήζει κοινωνιολογικής ανάλυσης και εξήγησης.

Τον λόγο έχει πια η επιστήμη...Τελος, το νοσοκομείο έχει τόσα προβλήματα να λύσει προς όφελος πάντα, μόνον και μόνον των ασθενων,και η δουλειά που μας έχει ανατεθεί είναι μόνο αυτη,με ευαισθησια,αισθημα ευθυνης,υπευθυνοτητα και σοβαρότητα. Τα απωθημένα του καθενός και τα κόμπλεξ που κουβαλάει δεν αφορούν κανέναν!

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Κ.ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!  Η 'ΑΦΥΠΝΙΣΗ' ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΘΗΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΕΡΘΕΙ[ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ],ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ[!!!]. Ν Τ Ρ Ο Π Η!

Υ.Γ  Το γαρ πολύ της πίκρας γεννά παραφροσύνη

                                                                            Οικονομέα Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου